Padelverlichting.nl

Veel aanbieders van sportveldverlichting bieden armaturen voor allerlei verschillende types sport en zijn daarom niet zo zeer gespecialiseerd. Padelverlichting focust zich maar op één soort verlichting: padelbaan verlichting. Het is ons doel om de kwaliteitsstandaard van padelbaan verlichting naar een hoger niveau te tillen. Wij willen de spelervaring optimaliseren en de sport te verduurzamen. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de meest recente eisen voor de verlichting van padelbanen en hebben wij de handen uit de mouwen gestoken. Onze experts van Padelverlichting hebben de krachten gebundeld met lichtspecialisten. Met onze gedeelde kennis hebben wij de meest gespecialiseerde led armaturen kunnen ontwikkelen voor deze sport.
Bij Padelverlichting hebben wij:
Speciaal ontwikkelde LED armaturen
Onze armaturen voldoen aan alle KNLTB eisen en richtlijnen voor het verlichten van padelbanen. De horizontale geplaatste led armaturen zorgen voor weinig verblinding en een gelijkmatige lichtverdeling. Daarnaast heeft u per lichtmast maar één armatuur nodig in plaats van de gebruikelijke twee. Hierdoor bespaart u tot wel 75% in energieverbruik ten opzichte van de huidige led verlichting en halveert u ook nog eens de kans op een storing. Ten slotte komen onze armaturen ook in aanmerking voor de BOSA-subsidie. Dat maakt de aanschaf en vervanging voor Padelverlichting nog interessanter.
Betrouwbare reparaties & installatie
Door onze nauwe samenwerking met een Europese led armaturen fabrikant kan elke reparatie snel worden uitgevoerd. Zo hoeven er geen onderdelen uit een ander continent over te worden gevlogen. Wij garanderen ook dat elk onderdeel altijd op voorraad is. In tegenstelling tot de meeste concurrentie kunnen wij daardoor élk onderdeel vervangen of repareren. Dit betekent dat de reparatie vaak een stuk goedkoper en sneller uitgevoerd kan worden.
Geen lichthinder voor de omgeving
De led armaturen van Padelverlichting zijn zo ontworpen dat zij géén lichthinder veroorzaken voor de omgeving. Een ongewenste bijkomstigheid van de groeiende populariteit van padel is namelijk dat de banen vaak met weinig regulatie zijn geplaatst in woonwijken. Steeds meer padel locaties krijgen te kampen met klachten vanwege geluids- en lichtoverlast. Door het gebruik van onze led armaturen zult u qua verlichting geen overlast geven aan de omgeving, zowel flora als fauna. Zo bent u bij voorbaat beter beschermd tegen eventuele aanpassingen van de normering door de Nederlandse Padelbond, de KNLTB, of nieuwe wetgevingen.
Onze voordelen:
- Reparaties altijd snel en ter plekke
- De komende 15 jaar te repareren
- Tot wel 75% minder energieverbruik dan huidige ledverlichting
- Gemiddeld 100.00 branduren
- Lagere investering
- Voldoet de komende 25 jaar aan alle eisen van de KNLTB
- Hoogwaardige componenten
- Aluminium behuizing
- Hoge antiverblinding
- Asymmetrische Lens
- Betere gelijkmatigheid
- Horizontale plaatsing
- Europees gefabriceerd
- Juiste kleur licht
- Multifunctioneel armatuur ( zowel op een mast te plaatsen als aan een plafond te hangen.
- Eeventueel te dimmen middels een Dali-controller
Wilt u meer weten, of wilt u met ons samenwerken? Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.padelverlichting.nl
Bron: Padelverlichting