SalesFeed P500 Indoor - Voorbeschouwing

salesfeedindoor

De komende dagen staat HTC Son Tennis in Son en Breugel in het teken van de SalesFeed P500 indoor, een toernooi waarbij vele padel toppers bij de heren en dames in actie komen. Het toernooi gaat van start met een heren kwalificatie toernooi, in deze kwalificatie zijn de broers Kai en Mats Groen als 1e geplaatst, en het koppel Charlie Koper/Fabian v/d Lans zijn de nummers twee, er zijn uiteindelijk twee plaatsen in het heren hoofdtoernooi ter verdienen. 

Bij de heren is het koppel Rene Lindenbergh/Robin Sietsma als eerste geplaats, het koppel Nikander Damianos/Moos Sporken zijn de nummers twee, het koppel Bart van Opstal/Julio Pulido Alegre is als 3e geplaatst en als 4e zien we de heren Werner Lootsma/Jorrit Notenboom.

Bij de dames is het koppel Steffie Weterings/Marcella Koek als 1e geplaatst, de dames Tess van Dinteren/Milou Ettekoven zijn de nummers 2, Dido Blonk/Anastasiya Mulder zijn de als 3e geplaatstse in Son en Breugel en Janine Hemmes/Avalon Segou Jonker zijn als vierde geplaatst. 

Zaterdag staan zowel bij de heren als dames de 1e ronde en kwartfinales op het programma en zondag de halve finales en finale.