Spannend: de senioren wereldkampioenschappen padel 2024 komen eraan!

Met grote trots kondigen we de derde editie van de senioren wereldkampioenschappen padel aan, die zal plaatsvinden van 15 tot en met 20 april 2024 in La Nucía, Alicante (Spanje). Dit prestigieuze evenement zal teams uit maar liefst 30 landen verwelkomen, met in totaal 52 nationale teams die strijden om de eer van wereldkampioen.

Deelnemende landen variëren van padel-grootmachten zoals Spanje en Argentinië tot opkomende padel-naties, waaronder Japan en Egypte. De competitie belooft een waar spektakel te worden met een ongekende deelname van zowel mannen- als vrouwenteams, met respectievelijk 30 en 22 teams.

De Seniors Wereldkampioenschappen Padel zijn niet alleen een showcase van topniveau padel, maar ook een viering van de groeiende internationale liefde voor de sport. De federaties en atleten tonen een ongekend enthousiasme, en met de schilderachtige locatie van La Nucía in Alicante als achtergrond, staat ons een onvergetelijk toernooi te wachten.

Mis deze unieke kans niet om enkele van de beste padel-spelers ter wereld in actie te zien. Reserveer de data in je agenda en blijf ons volgen voor meer updates over dit spannende evenement.

Vergeet niet om #FIPSENIORSWorldChampionships en #PadelFIP te gebruiken om je ervaringen en steun voor je favoriete teams te delen!

We kijken uit naar een onvergetelijke editie van de Seniors Wereldkampioenschappen Padel in 2024 en hopen jullie allemaal te zien in Alicante!

Zorg ervoor dat je deze data markeert en je voorbereidt op een van de meest opwindende padel-evenementen van het jaar. Tot ziens in Alicante!