Tijdelijk padelbaan bij TU Delft

Xpect de Xpected! Wil je de snelst groeiende sport van dit moment ervaren? Probeer Padel! Voor een beperkte tijd zullen we een mobiele padelbaan plaatsen op één van onze tennisbanen. Padel is uitermate toegankelijk voor alle niveaus en rally's kunnen heel gemakkelijk gespeeld worden. Waar wacht je op? 

Padel is een relatief jonge maar groeiende sport in Nederland en komt oorspronkelijk uit het zuiden van Amerika en Spanje. Samen heeft de TU Delft met haar partners hebben ze een van de tennisbanen omgetoverd tot een officiële padelbaan!

In de padelkooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat elke keer anders, en net als je denkt dat je verslagen bent, krijg je onverwacht een tweede kans! In elke rally zijn er lange en spectaculaire slagen.

Padelcursus Q1

Enthousiast geworden over Padel? Schrijf je dan in voor de aankomende padelcursus aangeboden door X bij Padel City vanaf de tweede week van september!

Inschrijving

U kunt 3 dagen van tevoren een tijdslot voor een padelbaan reserveren. Je schrijft je in via onze webshop, haalt je racket op bij X en beleeft een gezellig uurtje spelen samen met vrienden.

 

OPMERKING: Padel wordt slechts voor een beperkte tijd aangeboden op het X-terrein. Wil je na de genoemde periode padel spelen, schrijf je dan in voor onze padelcursus.

Maandag 22/08 - Dinsdag 06/09 | 07:00 – 22:00 | Tennisbaan 4 | VRIJ!

Bron: TU Delft