Triomfantelijke Afsluiting van Eiland de Wild Spanish Nights P250 Padel TPC Heiloo: Damianos en Sporken Pakken de Overwinning

Spannende Finale bij TPC Heiloo's Spanish Nights Padeltoernooi: Damianos en Sporken Pakken de Overwinning

Het open padeltoernooi bij TPC Heiloo bracht afgelopen week padelenthousiastelingen samen. De vijfde editie van het toernooi, dat mogelijk wordt gemaakt door hoofdsponsor Eiland de Wild Keukens, werd afgesloten met een adembenemende finale, waar Nikander Damianos en Moos Sporken als winnaars uit de bus kwamen. Brigitte Pluijmers ging er met de hoofdprijs vandoor in de hoogste categorie bij de dames en in de mix.

Het duo Menno Nolten en Youp de Kroon bood fel tegenstand en kreeg maar liefst zeven matchpoints, maar het waren Damianos en Sporken die uiteindelijk op een spectaculaire wijze onder luid gejuich met de overwinning aan de haal gingen. Het toernooi, dat jaar na jaar sterker wordt, bracht niet alleen spanning op de baan, maar ook een gezellige sfeer waar zowel spelers als publiek van genoten. Via de livestream konden de wedstrijden gevolgd worden en kunnen ze achteraf bekeken worden. Het toernooi in Heiloo is een blijvend succes met veel spelers, publiek, hapjes, drankjes, een bbq, feest, unieke livestreams, foto’s en volop aandacht voor de deelnemers door het organiserende team. Volgend jaar weer.
 
Nikander Damianos en Moos Sporken
Nikander Damianos en Moos Sporken na de winst in een bloedstollende wedstrijd
 
blobid0

Het Spanish Nights Team: Sandra Baltus, Linda Menkhorst, Arnt Blei, Claudia Spit, Frits Hakkesteegt, Aaik Oosters (VTL)
Bron: TPC Heiloo