Uniek padeltoernooi in Rotterdam Ahoy - Een week van topsport en entertainment

Rotterdam, Nederland – Premier Padel, de wereldklasse padel tour, is verheugd de P1 Rotterdam Ahoy te presenteren van 9 tot en met 15 september 2024. Dit hoogstaande evenement zal zowel liefhebbers als professionele spelers een ongeëvenaarde ervaring bieden in de dynamische wereld van padel.

Een spectaculair sportevenement

Met trots kondigen we aan dat de top 48 dames- en herenspelers ter wereld zullen strijden om de prestigieuze P1-titel. Het toernooi onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit, zowel in de speelomgeving als in de organisatie. Deelnemers en toeschouwers kunnen zich onderdompelen in een atmosfeer van pure passie en energie, waarbij sportbeleving naar een nieuw niveau wordt getild.

Een compleet padel ervaring

Premier Padel Rotterdam is meer dan een toernooi; het is een padelbelevenis van topniveau. Bezoekers kunnen genieten van spannende wedstrijden, zelf spelen met vrienden, of unieke zakelijke hospitality ervaringen opdoen. Dit maakt Premier Padel Rotterdam uniek in vergelijking met andere P1-toernooien.

Blijf op de hoogte

In het begin van 2024 zullen meer details worden onthuld over wat deelnemers en bezoekers kunnen verwachten. Volg ons op sociale media of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en aankondigingen.

Over Premier Padel

Premier Padel is een internationaal erkende padel tour, bekend om zijn spannende wedstrijden en hoogwaardige evenementen. Het brengt de beste spelers ter wereld samen op opmerkelijke locaties, en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel spelers als toeschouwers.