Baanreserveren

Contactgegevens Baanreserveren

Over Baanreserveren

Baanreserveren: € 1.395,-- per jaar!

In Nederland is naar verluid ruimte voor 8.000 padelbanen. Onlangs werd echter pas de 2.000ste baan opgeleverd dus er kan met recht gesproken worden van schaarste. Daar komt bij dat het van overheidswege steeds ingewikkelder wordt de aanleg van padelbanen vergund te krijgen, wat betekent dat deze schaarste waarschijnlijk nog wel een tijdje aan zal houden. U als ondernemer hoeft derhalve niet op zoek naar padelspelers, de padelspelers komen naar u en met behulp van Baanreserveren kunt u dit op de meest effectieve en efficiënte manier in goede banen geleiden.

Baanreserveren kan inmiddels teren op 20 jaar ervaring in vele takken van sport en samen met al onze klanten hebben wij voor elk probleem op het gebied van online reserveren wel een oplossing gevonden. Doordat wij een klein familiebedrijf zijn kunnen wij kosten laag kunnen houden en u een persoonlijke behandeling garanderen. Baanreserveren doet simpelweg beter wat anderen ook doen voor minder dan anderen vragen.

Tot slot is het belangrijk te weten dat de community van padel zich bevindt in de diverse Whatsappgroepen en pertinent niet in spelersplatforms als Playtomic en Meet&Play. Beide aanbieders zijn in de wereld van padel nogal "household names", maar feitelijk betalen u en uw klanten een fee aan een derde partij voor een dienst die u beiden niet nodig hebt. En in ruil hiervoor krijgen zij ook nog de eigendom van de data die uw reserveringen genereren. Bij Baanreserveren bent u een klant, bij een spelersplatform slechts een middel om geld te verdienen...

Padellocaties Baanreserveren

25 locaties