CSE - Centre for Sports & Education

Onderwijs
Boerendanserdijk 2a
8024 AH Zwolle
https://www.cse-zwolle.nl/sporten/padel/
Logo CSE - Centre for Sports & Education

Contactgegevens CSE - Centre for Sports & Education

Over CSE - Centre for Sports & Education

Het CSE is de eerste topsporttalentschool in Nederland voor talentvolle padellers. Bij ons op school krijg je alle ruimte om jouw opleiding met padel te combineren. Je ontwikkelt jezelf op allerlei vlakken, waardoor je professioneel kunt groeien in jouw sport.

Schooldag
Drie tot vier keer per week begint jouw schooldag op de padelbaan bij de IJsselhallen in Zwolle. Je volgt een training van anderhalf uur onder leiding van een professionele padeltrainer. Daarna ga je naar ons moderne schoolgebouw in Zwolle om lessen als Wiskunde, Nederlands en Geschiedenis te volgen. Ook krijg je Sportondersteuning, waarbij je kennismaakt met andere sporten en van alles leert over voeding, leefstijl en mentaal welzijn. Na schooltijd train je bij je eigen vereniging.

Samenwerking
CSE Padel werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). De trainingen vinden plaats op de indoor- en outdoorbanen van Peakz Padel in Zwolle, de grootste padellocatie van Nederland.

Mogelijkheden
Bij ons op school kom je in een klas met leerlingen die hetzelfde onderwijs volgen als jij. We bieden allerlei leerjaren en niveaus:

Basisschool: groep 7 en 8
Middelbare school: vmbo, havo en vwo
Mbo: bijna alle opleidingen van Landstede MBO
Hbo: bijna alle opleidingen van Windesheim
Selectieprocedure
Op zaterdag 12 maart van 15.00 tot 17.00 uur organiseren we een kennismakingstraining tijdens het NK Padel bij Peakz Padel in Zwolle. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via info@cse-zwolle.nl.
Op woensdag 23 maart is er een informatieavond. Vanaf dat moment kun je je inschrijven voor de selectietraining op donderdag 31 maart.
Naar aanleiding van de selectietraining bepalen we wie er voor CSE Padel in aanmerking komen. We hopen dat we na de zomer kunnen starten met een groep van minimaal acht padellers.