Opencover b.v.

Overkappingen
Stationsstraat 51e
3905JH Veenendaal
https://www.opencover.nl/padel
Logo Opencover b.v.

Contactgegevens Opencover b.v.

Over Opencover b.v.

OpenCover zet zich in om hoogwaardige overkappingen, blaashallen, sporthallen en industriƫle overkappingen te leveren. Onze missie is gebaseerd op topkwaliteit, architectonische pracht, innovatieve ontwerpen en nauwe samenwerkingen. Wij streven ernaar unieke en baanbrekende oplossingen te bieden, waardoor je het hele jaar door actief kunt blijven en beschermd bent tegen alle weersomstandigheden.

Onze doelstelling is om sportactiviteiten niet te beperken door seizoenen, zodat je altijd klaar bent om je spel naar een hoger niveau te tillen, ongeacht het weer.

Met een scherp oog voor details en een focus op turn-key oplevering, neemt OpenCover het volledige project op zich, van vergunning tot de laatste schroef. Dit betekent dat u zorgeloos kunt genieten van een complete hal, waar vakmanschap, innovatie en totale service samenkomen voor de ultieme overdekte sport- en productie-ervaring.

Hierdoor wordt elke OpenCover installatie niet alleen een overkapping, maar een hoogwaardige beleving van comfort, kwaliteit en totale dienstverlening.