Logo Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel

Clubkampioenschappen jeugd SRO Padel 2021

Agenda
20 november 2021 t/m 28 november 2021
Inschrijf periode:
17 oktober 2021 t/m 7 november 2021
Toernooi
Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

Over Clubkampioenschappen jeugd SRO Padel 2021

Laat je passie voor padel ontvlammen op bij Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel in het bruisende hart van Oisterwijk. Het evenement, Clubkampioenschappen jeugd SRO Padel 2021 bij Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel, belooft een dag vol actie, energie en onvergetelijke momenten die elke padelliefhebber zal koesteren. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste beginner, Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel biedt de perfecte achtergrond voor spectaculaire punten en inspirerende prestaties. Dit is de plek waar de geschiedenis van padel wordt geschreven en passies tot leven worden gewekt.

Bij Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel, ervaren spelers en nieuwkomers de kracht en het enthousiasme van padel op een niveau dat nergens anders te vinden is. Strijd om de titel, omringd door de levendige geest van Oisterwijk, en word deel van een hechte gemeenschap die de sport in al zijn vormen viert. Mis deze unieke kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een evenement dat de ware essentie van padel belichaamt.

Naast de competitieve actie, biedt Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel een reeks aanvullende activiteiten die ontworpen zijn om je padelervaring te verrijken. Van workshops en clinics onder leiding van toptrainers tot interactieve sessies met enkele van de beste spelers in de sport, er is voor elk wat wils. Dit evenement is niet alleen een viering van padel, maar ook een kans om te leren, te groeien en je vaardigheden te verfijnen in een ondersteunende en motiverende omgeving.

Bereid je voor op een dag vol spanning, vriendschap en het pure plezier van padel bij Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel. Of je nu komt om de competitie aan te gaan, je vaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van de dynamische sfeer, Sla Raak Oisterwijk Tennis & Padel in Oisterwijk is de plaats waar je moet zijn. Reserveer nu je plaats en wees getuige van de kracht van padel in een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven.

Resultaten 20 november 2021 t/m 28 november 2021