Padelution

Padelbaan bouwer De Valkenberg 6
6301 PM Valkenburg a/d Geul
Logo Padelution

Contactgegevens Padelution

Over Padelution

Padelution uit Valkenburg aan de Geul creëert maatwerk in padelbanen, wereldwijd één van de meest opkomende sporten. Zo train je naar hartenlust in je eigen achtertuin of andere plek op een eigen baan.

Padel is een mix tussen tennis en squash en wordt beoefend met twee of vier personen op een rechthoekig veld. Dat kan dankzij de professionals – en sportievelingen – van Padelution in je eigen tuin, rond een kantoorgebouw of andere plek om even de gedachten te verzetten. Of het nou gaat om een padelomgeving voor sologebruik in de vorm van één baan, of tweebaans: wij maken alles op maat en naar wens, zodat je vertrouwde sportomgeving altijd dichtbij is. Daarbij werken we samen met onze partner ExcellentPadel.nl, om iedereen volledig te faciliteren van de beste materialen.

Voor iedereen te bespelen
Een padelbaan is regulier 10 meter breed en 20 meter lang, omringd door wanden die voorzien zijn van verhard glas en een hekwerk. Padel wordt gespeeld met een speciaal racket en padelbal. De wanden zijn onderdeel van het spel, waardoor deze sport voor iedereen te bespelen is. Het is immers geen krachtsport. Je kunt padel spelen met twee personen of daag bijvoorbeeld een stel uit op je eigen baan. Met vier personen is het zo ook nog eens een sociale activiteit waar iedereen vrolijker en gezonder van wordt. Sla je een balletje mee?

De belangrijkste voordelen:
- Altijd een sportplek in de buurt
- Motivatie om meer te bewegen
- Sociale interactie
- Op maat gemaakt.

Wij adviseren je graag verder over de diverse mogelijkheden om padel te spelen op je eigen baan. Meer weten of sportief brainstormen? Bel tijdens kantooruren naar 043-4581340 of mail naar Remy@padelution.nl.

Contactpersonen:
- Remy@padelution.nl
- Deborah@padelution.nl
- Bjorn@padelution.nl

Op zoek naar padel uitrusting?
Neem hier een kijkje op de webshop van Excellent Padel.


Geïnteresseerd in het aanleggen van padelbanen?
Bent u geïnteresseerd in het aanleggen van padelbanen en zoekt u hierin de juiste partij die u begeleidt in het totale traject? Dan bent u bij Padelution aan het juiste adres! Padelution staat voor exclusieve kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij zijn reeds 10 jaar ervaren in glas en aluminium en werken met de beste specialisten en partners op het gebied van padelbouw. We creëren, ontwerpen en realiseren een padelproject op maat en blijven zeer nauw betrokken bij het bouwproject. Onze padelbanen worden gebouwd volgens de kwaliteitsuitgangspunten die de KNLTB hanteert en voldoen aan alle gestelde normen door Kiwa ISA, NOC*NSF en de KNLTB. Daarnaast voorzien wij ook in digitalisering van de communicatie middels onze screens. Hierdoor benutten wij de functionaliteit van de padelcourts optimaal.
3 resultaten3 locaties6 banen
Datum Naam Plaats Padelbanen
11/2023 Horst 2
9/2023 Valkenburg 2
5/2023 Spaubeek 2