1
0
Sinds 2 februari 2023 21:36

Pure32 D38

€18900
Verzenden

Pure32 D38 Padel Racket

Dit 2023 model is voor de padelspeler die met kracht maar ook met controle wil kunnen slaan. Het 38mm profiel in combinatie met het aerodynamische design zorgen voor topprestaties. Sla de Cuchilla zoals je nog nooit hebt gedaan.

Het padel racket is gemaakt van een carbon frame en een 2-laags fiberglass en 1 laag carbon. De kern van duurzaam black EVA zorgt ervoor dat het padel racket lang dezelfde "feel” blijft behouden.

Specs van de D38 padel racket:

 •     Profile 38mm
  Een traditioneel profiel van 38mm. Aangevuld met de kenmerkende Pure32-kwaliteit om het moderne design van de Pure32 padelframes.
 •     Extra rough surface
  Afgewerkt met een unieke extra rough surface. Met dit ruwe oppervlak geef je veel effect aan en meer 'bite' op de bal.
 •     Carbon hitting area
  Een face van hoogwaardig carbon. Geeft een fijne versnelling aan de bal, met toch een fluwelen touch.
 •     Secured sweetspot
  Het gatenpatroon zorgt voor een grotere sweetspot waardoor je de bal eenvoudiger, beter en preciezer raakt. Veel controle gegarandeerd!

 

Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?