Padelmerk Pure32

IJsberg 1
4634 TK Woensdrecht
https://www.pure32.nl/nl/
Logo Pure32

Contactgegevens Pure32

Over Pure32

Pure32 staat voor persoonlijk, verbinding, vitaliteit en ontwikkeling.

Hier staan we voor

Puurheid en uniciteit zijn onze uitgangspunten. Het West Europese design, dat opvalt vanwege de sportieve en strakke look, onderscheidt zich van standaard padelrackets. Ook de techniek is uniek, dat is waar 32 in het merk naar refereert. De lichte rackets hebben een dikte van 32 mm, waar standaard rackets 36 tot 38 mm zijn. Door het lichtgewicht zijn de rackets uitstekend voor de beginnende tot gevorderde speler. Zowel het design als de techniek wijken af van de standaard. Wij kijken verder en zoeken naar de speciale materialen. We werken samen met partners die het anders doen en een eigen visie hebben. Met Pure32 dragen wij uit; kwaliteit, duurzaamheid en eigenheid.


Missie

Pure32 zet zich in voor de verbinding die de Padel sport uitdraagt en het verhogen van de vitaliteit van mensen. Padel is een toegankelijke sport voor zowel jong als oud. Met de ontwikkeling van nieuwe producten is het ons doel om Padel ook bij de jeugd onder de aandacht te brengen, zowel nationaal als internationaal.

Hoogtepunten

Iedere tevreden klant is opnieuw een hoogtepunt. Dat streven we na door telkens vernieuwend en verrassend te blijven. We blijven innoveren, gaan op zoek naar verbeteringen en nieuwe technieken. De reacties van spelers worden daarin meegenomen. Op die manier blijven we ontwikkelen en geven we antwoord op de vraag in de markt. Dat is onze drijvende kracht.

Winkels Pure32

Producten Pure32