1
0
Sinds 8 januari 2024 18:50

Siux Electra Pro ST3

€19900
Verzenden

Siux Electra Pro ST3 Padel Racket

Het Siux Electra Pro ST3 padel racket van 2024 is dé ultieme keuze voor ervaren padelspelers die streven naar kracht, precisie en baanbrekende innovatie.

Met zijn hybride vorm biedt dit racket de perfecte balans tussen ronde en diamantvormige rackets. De racketbladen zijn vervaardigd van 15K 20*40 Carbon en Textreme, wat resulteert in explosieve kracht en nauwkeurigheid bij elke slag. Het frame, opgebouwd uit 3K Carbon en Aramida, zorgt ervoor dat het racket duurzaam en stabiel blijft, zelfs bij krachtige slagen. De kern van EVA HARD materiaal geeft een Medium-Hard touch, ideaal voor spelers die agressieve slagen en maximale controle nastreven. Met een gewicht variërend van 355g tot 375g en een medium balans biedt dit racket de veelzijdigheid om zowel krachtige smashes als nauwkeurige plaatsingsslagen uit te voeren.

Het Siux Electra Pro ST3 padel racket van 2024 heeft een glanzende afwerking met een zandtextuur, wat niet alleen voor een stijlvolle uitstraling zorgt, maar ook extra grip en controle over het racket biedt.

Bestelpadel.nl is trots op het aanbieden van het Siux Electra Pro ST3 padel racket tegen scherpe prijzen op de Nederlandse markt. Ontdek zelf de kracht en precisie van de Siux Electra Pro ST3 op de baan - een perfecte keuze voor spelers die streven naar topniveau prestaties en baanbrekende innovaties.