2
0
Sinds 9 mei 2024 17:35

Starvie Basalto

€20990
Verzenden

Starvie Basalto Padel Racket

Verrijk Je Spel met de Basalto: Precisie Engineering Ontmoet Ongeëvenaarde Duurzaamheid

Duurzaam Krachtpatser:

    Basaltvezel en 3K Carbon Head: De Basalto herdefinieert duurzaamheid en veerkracht. Vervaardigd met een unieke samenstelling van Basaltvezel en 3K Carbon in de kop, biedt het uitzonderlijke kracht en minimaliseert het het risico op breuken zonder afbreuk te doen aan belangrijke speeleigenschappen.

Precisiecontrole, Ultiem Comfort:

    Zacht 30 Dichtheid Rubber: Op maat gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar opmerkelijke controle, comfort op het veld en snelle balsnelheid, biedt het zachte 30 dichtheid rubber de perfecte balans.

Strategisch Ontwerp voor Topprestaties:

    Druppelvorm voor Optimale Balans: De druppelvorm zorgt ervoor dat de sweet spot van de Basalto perfect in balans is naar de punt, waardoor spelers consistente en krachtige slagen krijgen.
    Ruwe Textuur voor Stabiliteit: De ruwe textuur op de kop, direct geïntegreerd in de mal, biedt uitstekende stabiliteit en duurzaamheid. In combinatie met de innovatieve Full Plane Effect-technologie maakt het precieze baltrappen mogelijk.

Technologische Wonderen:

    Star Balance System voor Gewichtsprecisie: In het hart van het racket ligt het Star Balance-systeem, dat onberispelijke gewichtsverdeling levert voor ongeëvenaarde controle.
    Dubbele Laagsamenstelling: Basalt + Carbon 3K: Het vlak van het racket heeft een unieke dubbele laagsamenstelling van Basalt en Carbon 3K, die kracht en prestaties naadloos combineert.
    Noene Inside Grip voor Schokabsorptie: Ontwikkeld in samenwerking met NOENE®, absorbeert en beschermt de baanbrekende Noene Inside anti-shock padel grip, een exclusieve functie van StarVie rackets, tot 96% van de negatieve energie gegenereerd door schokken en trillingen.

Spaans Ambacht op zijn Hoogtepunt:

    Exclusief Vervaardigd in Spanje: De Basalto belichaamt het toppunt van Spaans vakmanschap, wat de toewijding en precisie weerspiegelt die elk StarVie-creatie kenmerkt.

Ervaar de Basalto, een racket zorgvuldig ontworpen om je spel te versterken. Met de focus op duurzaamheid, controle en comfort, biedt het de perfecte balans voor spelers die niets dan het beste eisen van hun uitrusting. Domineer het veld met een racket dat is ontworpen voor uitmuntendheid.


Levering van Starvie uit ons centraal magazijn, levertijd is ca. 2 dagen langer.

 

 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?