9
0
Sinds July 6, 2024, 3:45 p.m.

Tactical El Jefe Master Edition

€37000
Verzenden

Tactical El Jefe Master Edition Padel Racket

Ervaar Ongeëvenaarde Precisie met de El Jefe (Lucas Bergamini Signature)

Ontdek de Lucas Bergamini El Jefe Master Edition, een verfijnd rond racket dat uitzonderlijke wendbaarheid en superieure prestaties biedt. Dit meesterwerk, gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel, beschikt over een innovatief uitgebreid gatenpatroon dat een groter sweet spot creëert, waardoor elke slag wordt verbeterd.

Meesterlijk Vakmanschap en Europese Kwaliteit

De Master Editions van Tactical Padel worden met de hand vervaardigd in Europa, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitzonderlijke compressietechnieken en uitsluitend Europese materialen. Dit zorgvuldige proces garandeert niet alleen een uitstekende duurzaamheid, maar biedt ook een unieke gevoeligheid, waardoor je de bal bij elke slag kunt voelen.

Til Je Spel naar een Hoger Niveau

De El Jefe Master Edition combineert lichtgewicht koolstofvezel, een responsieve kern, lage balans en een vergroot sweet spot, waardoor het ideaal is voor tactisch spel. Dit racket is perfect voor spelers die extra polsbeweeglijkheid willen. De El Jefe Master Edition biedt uitstekende controle en veelzijdigheid, waardoor het de ultieme tool is voor strategische spelers die net dat beetje extra willen geven.

Specificaties

  • Vorm: Rond
  • Kleur: Glanzend Blauw
  • Hardheid: Medium Zacht (5-laags hybride schuim)
  • Materiaal: (3K) Lichtgewicht Koolstofvezel
  • Balans: Medium-Laag (25-25,5)
  • Gewicht: 355g-365g
  • Spelniveau: Beginner/Intermediate tot Gevorderd

Duurzame Kwaliteit met GreenPoxy

Tactical Padel zet zich in voor duurzaamheid. We gebruiken GreenPoxy, een milieuvriendelijk epoxysysteem gemaakt van natuurlijk plantaardig koolstof. Deze keuze vermindert onze ecologische impact aanzienlijk, met name op het gebied van koolstofemissies en menselijke toxiciteit. Door te kiezen voor GreenPoxy zorgen we ervoor dat onze hoogwaardige sportuitrusting ook milieuvriendelijk is.

Speel Beter, Speel Duurzaam

Ervaar de perfecte combinatie van prestaties en duurzaamheid met de El Jefe Master Edition van Tactical Padel. Sluit je aan bij ons in het maken van een milieuvriendelijke keuze zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties. Geniet van het spel en laat elke slag tellen.

Het gewicht van jouw Tactical Padel racket

Bij bestelpadel kun je niet alleen het perfecte Tactical Padel racket vinden, maar ook het gewicht selecteren dat het beste bij jouw speelstijl past.  Bestelpadel begrijpt dat het juiste gewicht essentieel is voor jouw prestaties op de baan. Daarom bieden we de mogelijkheid om het gewicht van jouw gekozen Tactical model op te vragen. Heb je specifieke wensen? Vul jouw gewenste gewicht in bij het bestelproces of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat jij het ideale racket ontvangt voor jouw ultieme spelervaring! Snel gewicht willen weten? Stuur een Whatsapp naar ons.