1
0
Sinds 28 december 2023 13:18

Tactical El Sabio

€30000
Verzenden

Tactical El Sabio Padel Racket

Elevateer je spel met Tactival El Sabio, de ultieme fusie van wendbaarheid en precisie.

Dit gestroomlijnde, rondvormige racket is ontworpen om je spel naar een hoger niveau te tillen en biedt moeiteloze controle en een indrukwekkend geluid dat je slagen doet opvallen. Vervaardigd met 3K carbon en Polyethyleen, draait het allemaal om het domineren van de baan met finesse en comfort.

Wanneer je contact maakt met El Sabio, zul je het voelen. Als je houdt van tactische finesse, speelsheid en het spel beheersen, dan is El Sabio jouw perfecte match.

Verhoog je spel, omarm Tactical El Sabio - Play Different!

Vorm: Rond
Hardheid: Zacht
Foam: Polyethyleen
Carbon: 3K
Balans: Medium-Laag (25,5-26)
Gewicht: 355g-375g
Spelersniveau: Beginner, Gevorderd

 

Het gewicht van jouw Tactical racket

Bij bestelpadel kun je niet alleen het perfecte Tactical Padel racket vinden, maar ook het gewicht selecteren dat het beste bij jouw speelstijl past.  Bestelpadel begrijpt dat het juiste gewicht essentieel is voor jouw prestaties op de baan. Daarom bieden we de mogelijkheid om het gewicht van jouw gekozen Tactical model op te vragen. Heb je specifieke wensen? Vul jouw gewenste gewicht in bij het bestelproces of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat jij het ideale racket ontvangt voor jouw ultieme spelervaring! Snel gewicht willen weten? Stuur een Whatsapp naar ons.