0
0
Sinds 10 januari 2024 17:32

Head Tour Oranje Padel Tas

€6900
Verzenden

Head Tour Padel Tas

De HEAD Tour Padeltas combineert een eigentijdse stijl, een frisse vorm en verbeterde functionaliteit voor een echt verbeterde ervaring. Met zijn moderne en stijlvolle kleuropties toont deze tas zowel stijl als innovatie. De nieuwe vorm, extra vulling voor stabiliteit en handgrepen aan de bovenkant maken het een praktische en modieuze keuze.

Deze tas heeft drie hoofdcompartimenten en biedt plaats aan maximaal zeven rackets. Eén van deze compartimenten maakt gebruik van CCT+ klimaatbeheersingstechnologie om uw rackets te beschermen tegen extreme temperaturen. Bovendien bevat de tas een geïntegreerd schoenenvak voor uw schoenen en binnen- en buitenvakken met ritssluiting om uw benodigdheden georganiseerd te houden.

De Tour Padel-tas is ontworpen met het oog op comfort en is uitgerust met een rugzakdraagsysteem. Dit zorgt voor eenvoudig transport zonder dat dit ten koste gaat van het comfort tijdens uw reizen.

Als onderdeel van HEAD's inzet om het plasticgebruik terug te dringen, wordt de tas vergezeld van een hanglabel gemaakt van gerecycled papier en vastgebonden met hennepkoord. Bovendien wordt de tas gepresenteerd in een nieuwe, gerecyclede plastic zak, een voorbeeld van HEAD's toewijding aan duurzaamheid.

Kleur: fluo oranje

Productdetails

     Nieuwe vorm met nieuwe vulling voor extra stabiliteit
     Nieuwe handgrepen bovenaan
     Drie hoofdcompartimenten met ruimte voor maximaal 7 rackets
     CCT+ klimaatbeheersingstechnologie in één compartiment
     Geïntegreerd schoenenvak
     Binnen- en buitenzakken met ritssluiting
     Draagsysteem voor rugzakken
     Keuze uit moderne kleurstellingen
     Hanglabel gemaakt van gerecycled papier en hennepkoord
     Gepresenteerd in een nieuwe gerecyclede plastic zak
     Inhoud: 40L
     Samenstelling: 70% polyester / 30% PU
     Afmetingen: 60 x 28,5 x 36,5 cm