HC Tilburg Padel

V-Card
Locatie
Bredaseweg 447
5036 NA Tilburg
Logo HC Tilburg Padel

Reviews HC Tilburg Padel

Schrijf als eerste een review over HC Tilburg Padel!

Over HC Tilburg Padel

Bij Padelvereniging HC Tilburg Padel werd er voor het eerst padel gespeeld in 1/2022 op 5 padelbanen.
Deze padelbanen zijn aangelegd door Padel Service Nederland B.V..

Om te kunnen padellen moet je lid zijn van de verening.
Je kan er ook een individule banen huren via KNLTB Meet & Play.

Bij HC Tilburg Padel kunnen padellessen gevolgd worden bij Padelschool Jaspers. Wil je ook padellessen volgen neem dan contact op.

Ben jij van het bestuur van HC Tilburg Padel?

Padelscholen HC Tilburg Padel

Padelbanen HC Tilburg Padel

Periode Padelbaan Bouwer Type Aantal
1/2022 Padel Service Nederland B.V. Outdoor 5

Padellocaties in de buurt

Over Tilburg

Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. Op 1 januari 2021 had de stad 199.185 inwoners.

Het gebied Tilburg is al duizenden jaren oud, maar stadsrechten kreeg Tilburg pas in 1809.

Prehistorische sporen van bewoning in het tegenwoordige Tilburg zijn gevonden bij industrieterrein Kraaiven en dateren van 9000 jaar voor Christus. De huidige wetenschap gaat ervan uit dat dat rondtrekkende jager-verzamelaars waren van de Tjongercultuur.[2]

De naam Tilburg komt voor het eerst voor in het Liber aureus uit 1191. Daarin werd een document uit 709 overgeschreven dat opgemaakt zou zijn in Tilburg (actum publice Tilliburgis).[3] Het huidige Tilburg stond toen bekend als West-Tilburg, terwijl Oost-Tilburg overvleugeld werd door het in 1212 er vlak naast gestichte Oisterwijk. De gehele heerlijkheid, die nog meer plaatsen omvatte, staat wel bekend als Groot-Tilburg. In 1387 werd Tilburg van Oisterwijk gescheiden en ging, samen met Goirle, de heerlijkheid Tilburg en Goirle vormen. Deze maakte deel uit van het Kwartier van Oisterwijk van de Meierij van 's-Hertogenbosch en bleef bestaan tot de heerlijkheden na de Bataafse Revolutie van 1795 afgeschaft werden. In 1803 werd het gebied gesplitst in de gemeenten Goirle en Tilburg.

Bron: Wikipedia