Hyline Club

Laatst geüpdate op 27 maart 2024
36 keer bekeken sinds 25 maart 2024

Over Hyline Club

Bij Hyline Club is het voor iedereen mogelijk om een baan te reserveren. We bieden twee opties aan: je kunt lid worden voor €225 per jaar, waarmee je onbeperkt kunt padellen tijdens daluren en 25 keer per jaar tijdens piekuren, en daarnaast kun je ook onbeperkt tennissen. Voor degenen die geen lid willen worden, is het ook mogelijk om een baan te huren zonder lidmaatschap.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
05/2024 Onbekend bij padelgids.nl Outdoor 6

Een kijkje bij Hyline Club

Timeline

Hyline Club
Hyline Club

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Hyline Club

Join de Hilversum community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van Hyline Club

Padelgids in 4 stappen

Over Loosdrecht

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Loosdrecht een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Loosdrecht vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Loosdrecht staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.