Padel Zwanenburg

Laatst geüpdate op July 9, 2024
26 keer bekeken sinds July 9, 2024

Over Padel Zwanenburg

Padel is op deze locatie alleen mogelijk als de voetbalvereniging Zwanenburg (VV Zwanenburg) daaraan haar medewerking verleent. De padelbanen zullen namelijk worden gerealiseerd op een terrein waarop VV Zwanenburg is gevestigd. Het terrein wordt daarmee een multi-sportcomplex met gedeelde faciliteiten. Bezoekers van de padelbanen zijn aangewezen op de faciliteiten van VV Zwanenburg (o.a. toilet, douches, clubgebouw) en de padelbanen komen op korte afstand van een van de voetbalvelden te liggen. VV Zwanenburg heeft aangegeven alleen bereid te zijn om met Padel Zwanenburg een samenwerking aan te gaan. Zij kent de iniatiefnemers van Padel Zwanenburg en heeft daarin vertrouwen. De daarnaast gelegen tennisvereniging Lucky Strike heeft eveneens positief gereageerd op de realisatie van padelbanen op deze locatie en de voorgenomen samenwerking tussen deze twee partijen. Naast het delen van faciliteiten zal de samenwerking tussen Padel Zwanenburg en VV Zwanenburg eveneens bestaan uit het organiseren van gezamenlijke evenementen en het werven van gemeenschappelijke vrijwilligers.

De gemeente Haarlemmermeer is daarom van oordeel dat op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria Padel Zwanenburg de enige denkbare gegadigde is om in aanmerking te komen voor het aangaan van de opstalovereenkomst voor deze strook grond.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
12/2024 - Outdoor 4

Een kijkje bij Padel Zwanenburg

Timeline

Grijs Padel Gids logo
Padel Zwanenburg

Padel Zwanenburg is gewijzigd.

Grijs Padel Gids logo
Padel Zwanenburg

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Padel Zwanenburg

In de buurt van Padel Zwanenburg

Padelgids in 4 stappen

Over Zwanenburg

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Zwanenburg een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Zwanenburg vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Zwanenburg staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.