Reviews Peakz Padel Apeldoorn - De Maten

Reviews Peakz Padel Apeldoorn - De Maten

Arnold de Jager
9,2
31 januari 2023 17:47
Algemene indruk 9,0
Verlichting 9,0
Hoogte plafond (binnen) 9,0
Baan onderhoud 9,0
Faciliteiten 9,0
Gastvrijheid 9,5
Reserveren 9,5
Kantine/bar 9,5
Geen omschrijving
Smit
8,8
30 januari 2023 17:26
Algemene indruk 8,5
Verlichting 7,5
Hoogte plafond (binnen) 8,5
Baan onderhoud 8,5
Faciliteiten 8,5
Gastvrijheid 10,0
Reserveren 9,5
Kantine/bar 9,5
Geen omschrijving
Hidde Balk
7,9
25 januari 2023 19:53
Algemene indruk 8,0
Verlichting 7,5
Hoogte plafond (binnen) 9,5
Baan onderhoud 9,0
Faciliteiten 7,5
Gastvrijheid 8,5
Reserveren 4,0
Kantine/bar 9,0
Geen omschrijving
Bas
8,0
25 oktober 2022 22:28
Algemene indruk 8,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Heerlijke padelbanen, leuke horeca. Ik wacht alleen al lang op lidmaatschapmogelijkheden!
Natascha
10,0
23 september 2022 17:43
Algemene indruk 10,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Fijne locatie. Banen liggen er goed bij. Na afloop kun je nog gezellig wat drinken en/of eten.
Guido Van Toor
8,0
22 september 2022 23:02
Algemene indruk 8,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Fijne banen op een toplocatie met alle faciliteiten die je nodig hebt. Ook na het padellen kun je lekker een drankje of hapje doen aan de bar. Genoeg keuze!
Jeffrey
10,0
22 september 2022 15:44
Algemene indruk 10,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Goede padelbanen, prima horeca en douches aanwezig. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
Romano
8,0
22 september 2022 15:33
Algemene indruk 8,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Leuke locatie om binnen te spelen! Banen liggen er verzorgd bij.
Join de Apeldoorn community white dots
Padelgids community
Join WhatsApp groep

In de buurt van Peakz Padel Apeldoorn - De Maten

Padelgids in 4 stappen

Over Apeldoorn

Beleef de Sensatie van Padel in Apeldoorn

Apeldoorn, de stad bekend om zijn majestueuze paleizen en uitgestrekte groene parken, is nu ook de thuisbasis van een bloeiende padelgemeenschap. Deze snelgroeiende sport heeft in Apeldoorn voet aan de grond gekregen, met faciliteiten die zowel beginners als gevorderden uitnodigen om de dynamiek en het plezier van padel te ontdekken.

Ontdek Topklasse Padelbanen in Apeldoorn

  • Modern Ontwerp: De padelbanen in Apeldoorn zijn ontworpen met oog voor speelcomfort en esthetiek, waardoor ze perfect zijn voor zowel vriendschappelijke wedstrijden als competitieve toernooien.
  • Toegankelijk voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of net kennismaakt met de sport, in Apeldoorn vind je een welkomende gemeenschap en faciliteiten die aansluiten bij elk niveau.
  • Gemeenschap en Evenementen: Sluit je aan bij de levendige padelgemeenschap in Apeldoorn. Met regelmatige evenementen en toernooien is er altijd een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je vaardigheden te testen.
  • Prachtige Locatie: Gelegen in het hart van Nederland, combineren de padelbanen in Apeldoorn natuurlijke schoonheid met uitstekende bereikbaarheid.

Padel: Een Verrijkende Ervaring in Apeldoorn

Apeldoorn biedt niet alleen prachtige faciliteiten voor padelspelers, maar ook een unieke kans om actief te zijn in een van de meest schilderachtige steden van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, je padelvaardigheden wilt verbeteren, of gewoon wilt genieten van een sportieve dag uit, Apeldoorn heet je welkom.

Ervaar de energie en het plezier van padel in Apeldoorn. Met faciliteiten van wereldklasse en een hartelijke gemeenschap is dit de ideale plek om je liefde voor de sport te verkennen en te verdiepen. Bezoek de padelbanen in Apeldoorn en ontdek zelf waarom deze sport hier zo populair is geworden.

Apeldoorn is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Hieronder vind je enkele interessante feiten over Apeldoorn:

  1. Apeldoorn is een van de grootste steden van Gelderland, met ongeveer 160.000 inwoners.
  2. De stad ligt in een groene omgeving en is omgeven door de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland.
  3. Het Koninklijk Paleis Het Loo is gelegen in Apeldoorn en is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het paleis werd gebouwd in de 17e eeuw en was oorspronkelijk het jachtslot van stadhouder Willem III en koningin Mary II.
  4. In het centrum van Apeldoorn vind je de Grote Kerk, een imposant gebouw dat dateert uit de 15e eeuw. Het interieur van de kerk is indrukwekkend en bevat onder andere een groot orgel en mooie gebrandschilderde ramen.
  5. In de omgeving van Apeldoorn zijn diverse attracties te vinden, waaronder het attractiepark de Julianatoren, de Apenheul en het Nationaal Park De Hoge Veluwe.
  6. Apeldoorn heeft een rijke geschiedenis op het gebied van papierfabricage. In de 19e eeuw waren er meerdere papierfabrieken gevestigd in de stad. Tegenwoordig zijn deze fabrieken verdwenen, maar het Apeldoornsche Bosch, een voormalige psychiatrische instelling, herinnert nog aan deze geschiedenis.
  7. In Apeldoorn zijn er jaarlijks diverse evenementen, zoals het Drakenbootfestival, de Mid Winter Marathon en de kofferbak verkopen.
  8. Apeldoorn heeft een station aan de Intercitylijn tussen Amsterdam en Berlijn, waardoor de stad goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Veelgestelde vragen over Peakz Padel Apeldoorn - De Maten

Het telefoonnummer is van Peakz Padel Apeldoorn - De Maten is +31 85 1850 111.

Ja, je kunt online reserveren bij Peakz Padel Apeldoorn - De Maten.

https://www.peakzpadel.nl/reserveren/court-booking/reservation?location=de%20Maten

Nee, je kunt bij Peakz Padel Apeldoorn - De Maten niet gratis parkeren.

Ja, je kunt bij Peakz Padel Apeldoorn - De Maten padel lessen volgen.

Nee, bij Peakz Padel Apeldoorn - De Maten kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Peakz Padel Apeldoorn - De Maten is Ambachtsveld 2 7327 AZ Apeldoorn.

De website van Peakz Padel Apeldoorn - De Maten is https://peakzpadel.nl/.

Ja, bij Peakz Padel Apeldoorn - De Maten kun je een indoor padel spelen.