Logo Plaza Padel Waalwijk

Plaza Padel Waalwijk

V-Card
Locatie
KNLTB Logo Elzenweg 5
5144 MB Waalwijk
Commercieel
Onderdeel van Plaza Padel

54% Profiel rating

Reviews Plaza Padel Waalwijk

Er zijn nog geen reviews geschreven.

Algemene indruk -
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Schrijf als eerste een review over Plaza Padel Waalwijk!

Padelbanen Plaza Padel Waalwijk

Periode Padelbaan bouwer Type Aantal
12/2023 Plannen - Outdoor 4
9/2021 Eigen import Indoor 9
2 resultaten 13

Faciliteiten Plaza Padel Waalwijk

Bar Gratis parkeren Kleedhokje Online reserveren Padel lessen Speciale toegang Verhuur materiaal Verkoop Wi-Fi

Over Plaza Padel Waalwijk

Plaza Padel is dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het spelplezier, goed eten en drinken, een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza's draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Zo gaan we samen op naar een vitaal en dynamisch Nederland. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van Plaza Padel. Reserveer direct, snel en makkelijk een baan. We streven naar een gastvrije en vriendelijke sfeer om elkaar te ontmoeten, begroeten en uit te dagen. Neem plek in onze Plaza lounge en geef je outfit of racket een upgrade in onze padelshop. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

SPORT EN PLEZIER.
Padel heeft een bijzondere eigenschap: iedereen kan het spelen! En precies dát is de kernkwaliteit van Plaza Padel: ons sociale karakter. Gebouwd op de grondbeginselen van sport. Plaza Padel staat voor plezier maken, beter worden en samenwerken. Dat is onze filosofie, want daar geloven wij in.

MI PLAZA ES SU PLAZA.
Plaza Padel heeft een duidelijke missie. Een thuis zijn voor iedereen. Dat klinkt wellicht veelbelovend, maar daarvoor halen wij alles uit de kast. Voor jou, en voor elkaar. Onze huiselijke sfeer biedt een veilige plaats voor groei en ontwikkeling. Zéker aan mensen die dat extra steuntje in de rug soms nodig hebben.

ONZE AMIGO'S.
Plaza Padel bouwt aan een sterke, inclusieve en toegankelijke organisatie. Daarom investeren wij volop in onze eigen mensen. Iedereen verdient kansen, mogelijkheden en een toekomst. Om die te helpen creëren bieden wij jongeren die dreigen uit de samenleving te vallen een plek om te leren. In warmte, gezelligheid en vertrouwen, krijgen ze de ruimte om hun talenten te ontdekken en ontplooien.

VAN THUIS. NAAR TOEKOMST.
Een thuis voor persoonlijke groei. Wat is onze visie om dit te bereiken? Wij geloven in het oeroude meester-gezel-leerling principe. Onze clubmanagers zullen als meester worden gecoacht door andere meesters. Dat betekent: leren, ontwikkelen en groeien. En naarmate we samen groeien, zullen onze meesters (clubmanagers) op hun beurt leerlingen coachen. Zo willen wij jongeren onder onze vleugels nemen. Op weg naar zelfvertrouwen, vaardigheden en het aanpakken van (persoonlijke) doelen en uitdagingen. Met als gewenst resultaat een toekomst binnen Plaza Padel. Sociaal, persoonlijk, dichtbij en empathisch, op die pilaren is Plaza Padel gebouwd. Zo maken we samen onze sport nóg socialer.
Ben jij de eigenaar van Plaza Padel Waalwijk?
Ben je opzoek naar andere padelspelers in Waalwijk?

Veelgestelde vragen over Plaza Padel Waalwijk

Het telefoonnummer is van Plaza Padel Waalwijk is +31 70 514 7085.

Ja, je kunt online reserveren bij Plaza Padel Waalwijk.

https://playtomic.io/plaza-padel-waalwijk/e87aff3c-598d-4a78-8c82-e545d6d5ac01

Ja, je kunt gratis parkeren bij Plaza Padel Waalwijk

Nee, je kunt bij Plaza Padel Waalwijk nog geen padel lessen volgen.

Nee, bij Plaza Padel Waalwijk kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Plaza Padel Waalwijk is Elzenweg 5 5144 MB Waalwijk.

De website van Plaza Padel Waalwijk is https://www.plazapadel.com/nl/.

Ja, bij Plaza Padel Waalwijk kun je een indoor padel spelen.