Locatie media

Smash BOZ

Laatst geüpdate op 21 mei 2024
20 keer bekeken sinds 21 mei 2024

Over Smash BOZ

Bij padelvereniging Smash BOZ kan er waarschijnlijk voor het eerst padel gespeeld worden in 9/2024 op 4 padelbanen.
Deze padelbanen worden aangelegd door World Padel B.V..

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
09/2024 World Padel B.V. Outdoor 4

Timeline

Grijs Padel Gids logo
Smash BOZ

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Smash BOZ

Padelgids in 4 stappen

Over Bergen op Zoom

Ervaar de Opwinding van Padel in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, een stad bekend om zijn historische charme en bruisende cultuur, is nu ook een hotspot voor padelliefhebbers. Deze snelgroeiende sport heeft in Bergen op Zoom een thuis gevonden, met faciliteiten die spelers van elk niveau verwelkomen. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, padel in Bergen op Zoom biedt een unieke mix van sport, plezier en gemeenschapsgevoel.

Ontdek Topklasse Padelbanen in Bergen op Zoom

  • State-of-the-Art Faciliteiten: De padelbanen in Bergen op Zoom zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en onderhoudsstandaarden, wat zorgt voor een optimale speelervaring voor iedereen.
  • Gemeenschap en Competitie: Sluit je aan bij de groeiende padelgemeenschap in Bergen op Zoom. Met regelmatige toernooien en sociale evenementen is er altijd een gelegenheid om je vaardigheden te testen en nieuwe vrienden te maken.
  • Toegankelijk voor Alle Niveaus: Of je nu de basis van padel wilt leren of je techniek wilt verbeteren, in Bergen op Zoom vind je programma's en coaching aangepast aan jouw niveau.
  • Prachtige Omgeving: Geniet van padel in de schitterende omgeving van Bergen op Zoom, waar de sportfaciliteiten harmonieus in de natuurlijke en historische schoonheid van de stad zijn ingebed.

Waarom Padel Spelen in Bergen op Zoom?

Padel in Bergen op Zoom is meer dan alleen een sport; het is een ervaring die verrijkt wordt door de prachtige locatie, de vriendelijke gemeenschap en de uitstekende faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, een manier om fit te blijven of gewoon een leuke tijd met vrienden, padel in Bergen op Zoom biedt het allemaal. Ontdek vandaag nog de padelbanen in Bergen op Zoom en sluit je aan bij de snelst groeiende sportgemeenschap in de regio.