Reviews Tennis- en padelvereniging Topspinners

Reviews Tennis- en padelvereniging Topspinners

Robin Hijink
8,8
8 februari 2023 11:53
Algemene indruk 9,0
Verlichting 7,5
Hoogte plafond (binnen) 10,0
Baan onderhoud 8,5
Faciliteiten 8,0
Gastvrijheid 10,0
Reserveren 8,0
Kantine/bar 9,0
Geen omschrijving
Arnold de Jager
8,8
31 januari 2023 17:45
Algemene indruk 9,0
Verlichting 8,5
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud 9,0
Faciliteiten 9,0
Gastvrijheid 8,5
Reserveren 9,0
Kantine/bar 8,5
Geen omschrijving
Bas
4,0
25 oktober 2022 22:35
Algemene indruk 4,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
De banen zijn op zich prettig. Echter je wilt er geen competitie spelen. 18.00 zijn, 1 baantje, 24.00 klaar. Bar dicht en hard naar huis voor drankje.
Arvid de Rijck
10,0
22 september 2022 17:11
Algemene indruk 10,0
Verlichting -
Hoogte plafond (binnen) -
Baan onderhoud -
Faciliteiten -
Gastvrijheid -
Reserveren -
Kantine/bar -
Super leuke vereniging! Elke keer als ik er kom geniet ik er enorm!

In de buurt van Tennis- en padelvereniging Topspinners

Padelgids in 4 stappen

Over Enschede

Ontdek de snelgroeiende sport van padel in Enschede! Padel, een mix tussen tennis en squash, is de perfecte sport voor iedereen die op zoek is naar plezier, actie en sociale interactie. Enschede biedt fantastische faciliteiten voor padelspelers van elk niveau. Met verschillende clubs en indoor- en outdoorbanen is de stad een bruisend centrum voor padelliefhebbers. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, Enschede verwelkomt je met open armen.

Waarom padel spelen in Enschede? Padel in Enschede staat bekend om zijn gastvrije gemeenschap en uitstekende faciliteiten. De clubs in Enschede bieden niet alleen topkwaliteit banen, maar organiseren ook regelmatig toernooien, sociale evenementen en trainingssessies voor alle leeftijden en niveaus. Bovendien is de strategische locatie van Enschede ideaal voor padelspelers die de dynamiek van het stedelijke leven willen combineren met hun liefde voor de sport. Ontdek vandaag nog waarom padel in Enschede de perfecte keuze is voor jou!

Padel lessen en trainingen in Enschede Wil je je padelspel naar een hoger niveau tillen? Enschede biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden voor spelers van alle niveaus. Gekwalificeerde coaches staan klaar om je de fijne kneepjes van het spel te leren, van basisvaardigheden tot geavanceerde tactieken. Of je nu individuele lessen prefereert of de voorkeur geeft aan groepstrainingen, in Enschede vind je de perfecte setting om je padelvaardigheden te verbeteren.

Padel toernooien en evenementen in Enschede Doe mee aan de levendige padelgemeenschap van Enschede door deel te nemen aan lokale toernooien en evenementen. Of je nu een competitieve speler bent of gewoon voor de gezelligheid speelt, Enschede heeft evenementen die bij jouw niveau en interesse passen. Van vriendschappelijke wedstrijden tot regionale competities, padel in Enschede biedt spannende mogelijkheden voor iedereen om betrokken te raken en nieuwe mensen te ontmoeten.

De beste padel clubs in Enschede Op zoek naar de beste padelclubs in Enschede? De stad herbergt diverse clubs die bekend staan om hun uitstekende faciliteiten, vriendelijke sfeer en actieve gemeenschap. Of je nu de voorkeur geeft aan een club met een breed scala aan voorzieningen of een meer intieme setting, in Enschede vind je een club die aan jouw behoeften voldoet. Ontdek de beste padelclubs in Enschede en word vandaag nog lid van deze geweldige sportgemeenschap!

Padel in Enschede biedt voor ieder wat wils, van beginners tot gevorderde spelers. Met uitstekende faciliteiten, een gastvrije gemeenschap en een breed scala aan speelmogelijkheden, is Enschede de ideale plek om je liefde voor padel te ontdekken en te ontwikkelen. Stap vandaag nog op de baan en ervaar de opwinding en het plezier van padel in Enschede!

Veelgestelde vragen over Tennis- en padelvereniging Topspinners

Het telefoonnummer is van Tennis- en padelvereniging Topspinners is 0031 53 433 39 77.

Ja, je kunt online reserveren bij Tennis- en padelvereniging Topspinners.

https://meetandplay.nl/club/65565?sport=padel&utm_source=padelgids

Nee, je kunt bij Tennis- en padelvereniging Topspinners niet gratis parkeren.

Ja, je kunt bij Tennis- en padelvereniging Topspinners padel lessen volgen.

Nee, bij Tennis- en padelvereniging Topspinners kun je nog geen enkelspel spelen.

Het adres van Tennis- en padelvereniging Topspinners is Minister de Savornin Lohmanlaan 25 7522 AP Enschede.

De website van Tennis- en padelvereniging Topspinners is https://www.topspinners.nl/.

Nee, bij Tennis- en padelvereniging Topspinners kun je niet indoor padel spelen..