Locatie media

Tennis- & padelvereniging De Witte Raven

Laatst geüpdate op Jan. 4, 2024
416 keer bekeken sinds Oct. 28, 2023

Over Tennis- & padelvereniging De Witte Raven

Tennis- & padelvereniging De Witte Raven is opgericht op 1 april 1946 en biedt aan circa 290 leden de mogelijkheid om tennis te spelen op een prima accommodatie. Onze leden zijn afkomstig uit de kern Ravenstein en de omliggende dorpen Huisseling, Deursen, Demen, Dieden, Langel, Neerloon, Overlangel en Dennenburg.

Sinds april 2006 beschikken wij over vijf kunstgrasbanen waarop ook ’s avonds (m.b.v. kunstlicht) getennist kan worden. Per 1 januari 2024 worden er 2 padelbanen aan toegevoegd. Er kan het hele jaar gespeeld worden als er geen sneeuw ligt en ook na een flinke regenbui kun je meteen weer de baan op.

Onze tennis- & padelvereniging is een vrijwilligersorganisatie. We vragen alle leden om mee te helpen bij de verenigingsorganisatie en –activiteiten, waaronder ook het draaien van bardiensten.

Wil je een keer kennismaken met onze vereniging en/of de tennis- of padelsport? Stuur een mail naar info@dewitteraven.nl en houd de website in de gaten. Wij organiseren vaak leuke kennismakingsactiviteiten.

Wij wensen iedereen veel tennis- & padelplezier!

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Toernooien
Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
07/2024 Tennisbouw Outdoor 2

Timeline


Er is een nieuw toernooi toegevoegd TPV de Witte Raven Summervibes Open Padeltoernooi

20 juni 2024 t/m 30 juni 2024


Er is een nieuwe locatie toegevoegd Tennis- & padelvereniging De Witte Raven

In de buurt van Tennis- & padelvereniging De Witte Raven

Padelgids in 4 stappen

Over Ravenstein

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Ravenstein een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Ravenstein vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Ravenstein staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.