Locatie media

Tennispark Houtrust

Laatst geüpdate op Dec. 1, 2023
7,686 keer bekeken sinds March 21, 2022

Over Tennispark Houtrust

Never Out Houtrust is een gezellige tennisvereniging met circa 450 leden, waar iedereen welkom is. Er worden veel activiteiten en toernooien georganiseerd en we nemen deel aan de competitie. Voor volwassenen zijn er het oliebollentoernooi, het bratwurst & schnapstoernooi, het kruikentoernooi, het snerttoernooi en de uitwisseling met Hanenburg. Voor de Jeugd is er extra aandacht en wordt er veel georganiseerd, zoals het pannenkoekentoernooi en het kanonnentoernooi. De kinderen kunnen ook deelnemen aan de World tenniskids competitie. Tennislessen worden verzorgd door tennisschool Jan de Rook.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
07/2024 padel.nl Outdoor 3

Timeline

Tennispark Houtrust
Tennispark Houtrust

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Tennispark Houtrust

In de buurt van Tennispark Houtrust

Padelgids in 4 stappen

Over Den Haag

Ontdek padel in Den Haag: de stad achter de duinen nodigt je uit om de dynamische wereld van padel te ervaren. Met topfaciliteiten en een bloeiende gemeenschap is padel in Den Haag de perfecte mix van sport, plezier en sociale interactie. Of je nu nieuw bent in het spel of je vaardigheden wilt aanscherpen, Den Haag heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van padel op zijn best.

Waarom padel spelen in Den Haag? Den Haag onderscheidt zich met zijn toegankelijke padelclubs, professionele coaching en competitieve maar vriendelijke sfeer. De stad biedt diverse mogelijkheden om te spelen, leren en concurreren, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Sluit je aan bij de lokale padelgemeenschap en ontdek de charme van padel in deze levendige stad.

Padellessen en cursussen in Den Haag: Verhoog je spel met de hulp van ervaren coaches in Den Haag. Van beginners tot gevorderde spelers, de padellessen hier zijn ontworpen om je techniek, strategie en spelplezier te verbeteren. Maak gebruik van de kans om te leren in een ondersteunende en motiverende omgeving.

De beste padelclubs vinden in Den Haag: Of je nu op zoek bent naar een club met all-weather banen, verlichting voor avondspellen of een bruisende sociale kalender, Den Haag heeft een club die bij jou past. Ontdek faciliteiten die uitnodigen tot regelmatige oefening, sociale mixers en toernooien die je padelervaring verrijken.

Word deel van de padelgemeenschap in Den Haag: Padel is meer dan alleen een sport; het is een manier om nieuwe vrienden te maken, fit te blijven en plezier te hebben. Den Haag's padelgemeenschap verwelkomt nieuwe leden met open armen, of je nu speelt voor de gezelligheid of ambities hebt in de sport. Ervaar de unieke sfeer van padel in Den Haag en maak onvergetelijke herinneringen.