Locatie media

Tennisvereniging Groesbeek

Laatst geüpdate op Dec. 1, 2023
7,291 keer bekeken sinds April 23, 2022

Over Tennisvereniging Groesbeek

Tennisvereniging Groesbeek is opgericht op 26 maart 1971. In de eerste jaren bleek al snel dat het aantal banen (4) te gering was om aan de behoefte te voldoen. In 1980 besloot de gemeente Groesbeek, die eigenaar was van het park, de bestaande 4 mateco banen te vervangen door 7 gravelbanen, waarvan er 5 van verlichting werden voorzien. De exploitatie van de kantine werd in 1984 overgedragen aan de tennisvereniging.

In 1990 werd een privatisering doorgevoerd en werd het park inclusief de midgetgolfbanen eigendom van de tennisvereniging. Begin 1991 werd het clubgebouw totaal verbouwd, in 2011 werd het clubhuis verder uitgebreid en werd het geheel van een eigentijdse inrichting voorzien.

In 1993 werden ook de banen 6 en 7 voorzien van verlichting en werden op de overige banen de oude verlichtingsarmaturen vervangen door nieuwe. In 2000 werden de gravelbanen vervangen door kunstgrasbanen waarbij ook de onderbouw inclusief drainage geheel vernieuwd werd.

De vereniging biedt mogelijkheden om recreatief te tennissen, maar ook om aan verschillende competities deel te nemen, zowel landelijke-, districts- en regionale competitie. Zelf organiseert de vereniging clubkampioenschappen, een ladder- competitie en diverse gezelligheidstoernooien. Daarnaast wordt eenmaal in het seizoen het open Zevenheuvelentoernooi en een open Jeugdtoernooi georganiseerd.

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Online reserveren
Snackbar

Activiteiten op locatie

Bedrijfsuitjes
Competitie
Padel lessen
Toernooien
Tossen

Verwacht

Periode Type baan Aantal
08/2024 World Padel B.V. Outdoor 2

Timeline

Tennisvereniging Groesbeek
Tennisvereniging Groesbeek

Er is een nieuwe locatie toegevoegd Tennisvereniging Groesbeek

In de buurt van Tennisvereniging Groesbeek

Padelgids in 4 stappen

Over Groesbeek

Padel is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire racketsporten, en het is geen verrassing dat het ook in Groesbeek een ware sensatie is geworden. Deze dynamische sport combineert elementen van tennis en squash, waardoor het een toegankelijke en vermakelijke activiteit is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In Groesbeek vindt u verschillende hoogwaardige padelbanen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel beginners als gevorderde spelers te voldoen.

Padel in Groesbeek staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en gemeenschapsgevoel, maar ook om de prachtige locaties waar veel van de banen zich bevinden. Spelers kunnen genieten van het spelen in de frisse lucht, omgeven door de prachtige stadsgezichten of rustgevende natuurlijke landschappen.