Padelmerk EME

Over EME

Eme is opgericht door top-padelspeler Pablo Rovaletti en maakt kwalitatieve padelrackets sinds 2008. Pablo Roveletti heeft tijdens zijn succesvolle carrière van 30 jaar veel ervaring opgedaan, in onder andere het ontwerpen van zijn eigen padelrackets.
Dat Rovaletti al zo lang meegedraaid heeft in de padelwereld is te merken; hij weet keer op keer innovatieve padelrackets te creëren.
Een van de belangrijkste kenmerken van zijn merk Eme is de onderscheidende brug. Deze brug is niet alleen esthetisch origineel, maar heeft ook veel functionele voordelen, zoals het dempen van trillingen, waardoor je minder snel last krijgt van blessures.
Daarnaast is een enorm voordeel van Eme padelrackets dat er groeven in het frame verwerkt zitten, waar je loden gewichten in kunt plaatsen. Op die manier kun je zelf beslissen waar in je racket je het gewicht wil hebben, afhankelijk van je speelstijl.
Verder zorgt Rovaletti ervoor dat hij blijft innoveren in de materialen die in zijn rackets verwerkt worden. In de padelrackets van Eme zitten bijvoorbeeld titanium- of aluminiumplaten. Het idee daarachter is dat de racketbladen stijver worden, waardoor je een betere controle ervaart.
Prijsklasse van plm. €90 tot boven €130

Padelwinkels EME