Padelmerk Reece

Sport Direct B.V. Bergweidedijk 52
7418AA Deventer
https://www.reeceaustralia.com/nl/collectie/padel/
Logo Reece

Contactgegevens Reece

Over Reece

Reece Australia merk in sportkleding en accesoires. Ze leveren ook padelrackets voor alle doelgroepen, en leveren alle toebehoren (kleding, tassen, accessoires).
Aantrekkelijke producten voor sporters. Dat is waar Reece Australia elke dag met passie aan werkt. Met veelzijdige, dynamische collecties willen we jou motiveren het beste uit jezelf te halen. Of dit nu puur voor je plezier is, of op het hoogste podium.
Reece Australia is de trotse kledingpartner van diverse internationale sportbonden, Europese topteams en individuele spelers met unieke kwaliteiten. Zelfs tot op Olympisch niveau! Mooie samenwerkingen die voortkomen uit de gedeelde filosofie van passie voor sport en áltijd streven naar het hoogst haalbare.
Als er één sport is waar iedereen het de laatste tijd over heeft, is het wel padel! Deze toegankelijke sport is een mix van verschillende racketsporten zoals squash en tennis. Je speelt het met zijn vieren, lekker interactief en gezellig! Het enige wat je nodig hebt is een padel racket en een set sportieve, liefst stijlvolle kleren die zorgen dat jij alle bewegingsvrijheid hebt om scoren.
Prijsklasse van plm. €80 tot plm. €200

Padelwinkels Reece