De Centre Court van Allesvoorpadel bij het EY NK Padel 2024!

Het padelseizoen in Nederland is in volle gang en een van de meest opwindende evenementen van het jaar is ongetwijfeld het EY NK Padel georganiseerd door de KNLTB. Dit jaar vind het spektakel plaats bij Peakz Padel in Eindhoven tussen maandag 5 maart en maandag 1 april. Maar wat het evenement extra speciaal maakt, is de ongelooflijke prestatie van Allesvoorpadel: het bouwen van een Centre Court padelbaan in slechts twee dagen.

De uitdaging
Het idee om een Centre Court te bouwen in zo'n korte tijd was zeker geen kleinigheid. Het vereiste nauwkeurige planning, deskundig vakmanschap en een team dat bereid was om dag en nacht te werken om de deadline te halen. Maar voor Allesvoorpadel, was dit een uitdaging die ze met beide handen aangrepen.

Het bouwproces
Vanaf de eerste dag was het duidelijk dat dit geen standaard bouwproject was. Het team van Allesvoorpadel moest snel en efficiënt te werk gaan, terwijl ze ook zorgden voor de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen.

De voltooiing en de reacties
Toen de padelbaan eindelijk klaar was, was het resultaat adembenemend. Het werd al snel het middelpunt van het EY NK Padel, met spelers en toeschouwers die vol lof waren over de kwaliteit en het design van de baan.

Wil jij nou zelf de padelbaan van dichtbij zien?
Dat kan! De Dutch Padel Week is een week vol met padelactiviteiten waarin je je laat inspireren door de padeltoppers die op het Centre Court strijden om de Nederlandse titel tijdens EY NK Padel. Tickets zijn al te koop vanaf €5 per dag via de volgende link.

Bron: Allesvoorpadel