De Nationale Sport Vakbeurs was een succes

Padelunit
De Nationale Sport Vakbeurs was een waar succes waarbij Allesvoorpadel veel huidige en potentiële klanten heeft gesproken. In samenwerking met Units4all is een zeecontainer omgebouwd tot een Padelunit of padelclubhuis. Deze container is ingebouwd met bar, zitruimte, Padelkiosk en een dakterras. Daarnaast heeft Allesvoorpadel met dank aan Grasspartners en Sprinttracks een mini padelbaan met logo’s voor de unit geplaatst. Op het kunstgras werd onze onderhoudsmachine, de Padmax VX2, gedemonstreerd.

Mobiele padelbaan
Naast de te gekke Padelunit heeft Allesvoorpadel ook een panoramische mobiele padelbaan in de Evenementenhal gebouwd. Binnen twee dagen stond de padelbaan helemaal gereed. Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs heeft Wilson verschillende padelchallenges op de padelbaan gehouden.

Promotievideo
Deze drukke, maar vooral leerzame beurs is vastgelegd door Fraimworks. De verkoopmanager van Allesvoorpadel, Dennis Kloosterman, heeft in de promotievideo vanuit de beurs een interview gehouden over Allesvoorpadel en haar producten en diensten.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over Allesvoorpadel? Bekijk dan onze promotievideo en stuur een mail naar info@allesvoorpadel.nl.

Bron: Allesvoorpadel