De World Padel Tour strijkt neer in Amsterdam

Slagkracht en Spectakel

Liefhebbers van padel, verenigt u! Het spektakel van de World Padel Tour (WPT) komt naar Amsterdam en de opwinding kan niet hoger zijn. De internationale padel-elite verzamelt zich van 11 tot 15 oktober bij het indrukwekkende Amsterdam Live voor een toernooi dat belooft te verbluffen, inspireren en onze Nederlandse trots op de proef te stellen.

Nederlanders Betreden de Arena

Op 11 oktober gaan de deuren open en wordt het publiek begroet met een reeks spannende wedstrijden, waarbij internationale sterren van de sport zich van hun beste kant laten zien. De echte adrenalinekick voor de Nederlandse fans zal echter plaatsvinden op woensdag, wanneer de Nederlandse spelers hun intrede doen in de arena. Getalenteerd, vastberaden en met een thuisvoordeel zijn zij klaar om het tegen de internationale concurrentie op te nemen. Dit is een moment om niet te missen!


Amsterdam Live: Een podium van wereldklasse

Amsterdam Live wordt het strijdtoneel van deze ongeëvenaarde sportmanifestatie. Met state-of-the-art faciliteiten, een indrukwekkende ambiance en plaats voor een groot, enthousiast publiek, biedt deze locatie alles wat nodig is voor een wereldklasse evenement zoals de WPT. Zowel de spelers als de fans kunnen zich opmaken voor een ervaring doordrenkt met passie, competitie en onvergetelijke momenten.

Niet te missen actie!

Van spectaculaire smashes tot sluwe bandecha's, de World Padel Tour in Amsterdam wordt een spektakelstuk waar de fijnproevers van sportactie van zullen smullen. Met de crème de la crème van de padelwereld die het tegen elkaar opneemt, bent u gegarandeerd van een sportevenement dat lang in het geheugen zal blijven hangen.

Grijp je kans: Kaarten nog beschikbaar!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van de opwinding! Er zijn nog kaarten beschikbaar en je kunt jouw plek in de geschiedenis van deze sensationele sport verzekeren door nu jouw kaarten te bemachtigen. Bezoek de onderstaande link om je tickets te kopen en zorg dat je erbij bent om de Nederlandse helden en internationale sterren in actie te zien!

In de strijd, in de passie en in elke ongelooflijke rally, wees daar om de spanning live te voelen. We zien je in Amsterdam Live voor een toernooi dat het padelhart sneller zal doen kloppen.