Dutch padel week: Het ultieme padel festival in Nederland!

Georganiseerd door de KNLTB, presenteert de Dutch Padel Week zich als het meest opwindende padelfestival van Nederland. Van 25 maart tot en met 1 april verwelkomt het Vibes Urban Sports & Event Center (voorheen Beursgebouw) in Eindhoven, padelliefhebbers voor een onvergetelijke week vol padelplezier.

Dompel je onder in een wereld vol padel met een breed scala aan activiteiten. Laat je inspireren door top padelspelers die tijdens het EY NK Padel op het centre court strijden om de prestigieuze Nederlandse titel. Maar er is meer! Begeef je naar de banen van Peakz Padel om jouw padelvaardigheden naar een hoger niveau te tillen of om ze uit te dagen in spannende matches.

Na de inspanning is het tijd voor ontspanning. Geniet van een smakelijk hapje en drankje terwijl je geniet van een spannende padelwedstrijd of luistert naar de beats van fantastische dj's. Klinkt dit als jouw ideale padelervaring? Blijf dan onze website volgen voor meer informatie over de start van de ticketverkoop en zorg dat je erbij bent tijdens de Dutch Padel Week in Eindhoven. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van het leukste padelfestival van Nederland!

Dutch Padel Week 

 

 

Bron: NLPadel