In mei 2024 opent PadelClub De Uithof zijn deuren

In mei 2024 opent PadelClub De Uithof zijn deuren in Den Haag, een gloednieuwe padelbestemming binnen de Uithof, die belooft een unieke sportervaring te bieden.

PadelClub De Uithof in Den Haag, gevestigd in het grootste overdekte sportcentrum van Nederland, kondigt met trots de opening aan van een splinternieuwe padellocatie. Dit innovatieve project brengt een frisse impuls aan de Nederlandse padelscene met de installatie van 7 padelbanen, 2 single padelbanen, en 2 pickleball banen, gesitueerd op het middenterrein van De Uithof.

De Uithof, reeds een begrip in de sportwereld, biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder een schaatsbaan, sneeuwbaan, karting, lasergamen, bumperball, sumoworstelen, boogschieten, klimwand, en een state-of-the-art fitnesscentrum. De toevoeging van padel- en pickleball banen verrijkt de diversiteit aan sportmogelijkheden, waardoor bezoekers kunnen genieten van nog meer actie en plezier onder één dak.

De nieuwe faciliteit staat open voor zowel beginners als gevorderden, met de mogelijkheid tot het huren van rackets en het volgen van lessen op alle niveaus. Dit maakt PadelClub De Uithof de perfecte locatie voor iedereen die wil kennismaken met padel of zijn spel naar een hoger niveau wil tillen.

Zakelijke klanten en groepen kunnen profiteren van de beschikbare vergaderzalen en cateringdiensten, waardoor De Uithof de ideale plek is voor bedrijfsevenementen, teambuildingactiviteiten of familie-uitjes. Met gratis parkeergelegenheid voor de deur en gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer is deze locatie zowel praktisch als toegankelijk.

De aanleg van de banen wordt verzorgd door Padel Nederland, een garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Met deze ontwikkeling zet PadelClub De Uithof zich op de kaart als een toonaangevende bestemming voor padelliefhebbers en biedt het een unieke sportervaring in het hart van Den Haag.

Kom langs en ontdek deze nieuwe, opwindende toevoeging aan het sportlandschap van Den Haag bij PadelClub De Uithof, waar sport, plezier, en gemeenschap samenkomen.