Kom padellen voor het goede doel SOKPO

Padellen voor het goede doel
We organiseren Padel for Africa om geld in te zamelen voor Stichting Ondersteuning Kleinschalige Projecten Ontwikkelingslanden (SOKPO), een goed doel dat zich richt op projecten voor onderwijs en welzijn voor dove leerlingen en jongeren in de Ashanti regio in Ghana. Ons doel is om via sponsoring en donaties maar liefst €25.000,- voor Stichting Sokpo in te zamelen!

Geweldige prijzen te winnen
De winnaars van dit Padel for Africa padeltoernooi worden de eigenaren van twee exclusieve horloges, aangeboden door Gassan Diamonds. Daarnaast kun je prachtige rackets en tassen van Bullpadel winnen. Ook organiseren we een loterij en veiling waarbij mooie prijzen te winnen zijn, die beschikbaar gesteld worden door partners van dit event. Alle opbrengsten van dit evenement gaat naar Stichting Sokpo. We hopen dan ook dat we een mooi bedrag bij elkaar kunnen brengen voor dit belangrijke doel.

Aanmelden voor het Padeltoernooi
Wil je samen met een partner meedoen aan dit te gekke padeltoernooi op 24 februari 2024? Schrijf je dan in via https://frontrowevents.nl/padelforafrica/. De kosten voor ticket zijn €150 per persoon exclusief btw.

VIP Tickets
Kom jij genieten van een geweldige feestavond met niemand minder dan Danny de Munk, Danilo Kuiters en DJ Mick Roxx? Of wil je lekker padel kijken of zelfs een padelclinic volgen om kennis te maken met padel of om je spel te verbeteren? Dat kan, koop nu je VIP Ticket voor €85,- p.p. en geniet van heerlijk eten en drinken, een aansprekende veiling en een geweldige afterparty!

Bron: Allesvoorpadel