Padelbanen TC Hogedijk nu echt officieel in gebruik

En hierbij verklaar ik ....

Padelbanen TC Hogedijk nu echt officieel in gebruik

Het kan geen toeval zijn. Burgmeester Lars Voskuil kwam met zijn vrouw Priska in de stromende regen aan op het park van TC Hogedijk, maar de officiële openingshandeling voor de padelbanen kon hij in de stralende zon verrichten.

‘Padel is de snelst groeiende sport’, wist Voskuil bij de openingswoorden te melden. ‘Het is mooi dat op dit toch al fraaie park nu deze twee banen erbij zijn gekomen om aan een stijgende behoefte te kunnen voldoen. Het geeft de vereniging weer een nieuwe dimensie en een mooie toekomst.’ Vervolgens knipte hij het lint door met de woorden ‘hierbij verklaar ik…..’

Hij deed dat overigens samen met Peter Slot en Peter Hes, twee mannen die hun hele ziel en zaligheid in de club hebben gestoken en nog steeds steken. Ook voor de komst van deze banen hebben met name deze mannen zich weer uiterst verdienstelijk voor de vereniging gemaakt, meldde voorzitter Rick Kranenburg voorafgaand aan het festijn. Dat was voor de burgemeester reden om juist deze twee er even bij te roepen om hem bij te staan en ze zo hun eigen moment of fame te gunnen.

Zowel burgemeester Lars Voskuil als zijn vrouw Priska kon het niet laten de uitdaging aan te nemen van Martijn en Linda van Padel Party om even een kort potje te spelen. Dat ging hen overigens uitstekend af.

Op dat moment scheen alweer volop de zon. Misschien een teken van hogerhand dat deze nieuwe sport een zonnige toekomst tegemoet gaat?

Foto’s: (Foto 1 Rick Kranenburg, foto’s 2-9, redactie), alles staat klaar, maar ook de donkere wolken zijn al zichtbaar. Foto 2, 3, 4, de officiële ingebruikname van de padelbanen bij TC Hogedijk, terwijl minuten ervoor de regen nog met bakken uit de lucht kwam. Foto 5, 6, de burgemeester en zijn vrouw speelden in een mix-dubbel lang niet onverdienstelijk een potje padel met Linda en Martijn van Padel Party. Die verzorgt (foto 7, 8) voorlopig de padellessen en -clinics op sportpark Hogedijk. Uiteraard was er ook taart (foto 9).

Bron: Flessenpost Egmond