Peakz Padel neem Padelpoints Apeldoorn over

Peakz Padel zal per heden de locatie in de Matenhal overnemen van Padelpoints. Peakz Padel is dé padelpionier van Nederland en opent met deze locatie de tweede vestiging in Apeldoorn en daarmee de 16e Peakz Padel club in Nederland.

De komende weken zal er flink verbouwd worden. De banen worden gerenoveerd, er wordt nieuw kunstgras gelegd en de horeca krijgt een flinke make-over. Ook komt er een zonnig terras aan de achterzijde van het pand. Halverwege augustus zal de vernieuwde club: Peakz Padel de Maten officieel open gaan!

Welkomstactie Peakz Padel: 50% korting op je eigen deel!

De komende weken kan er door de verbouwing helaas niet gespeeld worden in de Matenhal, maar niet getreurd! We hebben een speciale actie voor jullie om te komen spelen bij onze andere locatie: Peakz Padel Apeldoorn Malkenschoten. Tot dat de verbouwing klaar is krijgt iedereen 50% korting op zijn of haar eigen deel van de reservering. YES! Kijk op de onderstaande link om je aan te melden en zo te profiteren van deze korting.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang en toffe acties? Download dan nu snel de Peakz Padel app en geef als voorkeurslocatie ‘’Apeldoorn’’ op!

Hopelijk tot snel op de outdoorbanen van Malkenschoten, en daarna in de vernieuwde locatie in de Matenhal!

Team Peakz Padel