Vandaag live op Ziggo Sport de finales van het EY NK Padel 2024 in Eindhoven

Een spannende dag voor padelfans staat op het punt van beginnen! De finales van het EY NK Padel 2024, gehouden in het bruisende hart van Eindhoven, worden vandaag live uitgezonden door Ziggo Sport om 14:00 uur de dames finale tussen Marcella Koek [1] / Steffie Weterings en Janine Hemmes [2] / Avalon Segou Jonker en 16:00 uur de heren finale Bram Meijer [1] / Sten Richters en Youp de Kroon [4] / Julian Prins.
Dit is jouw kans om getuige te zijn van de ontknoping van dit prestigieuze toernooi, waar de beste padelspelers van Nederland strijden om de nationale titel.

Zorg dat je klaar zit, want de finales zowel de heren als de dames beloven een ware traktatie te worden voor iedere sportliefhebber. Met het spektakel dat padel is, vol snelheid, precisie en teamwork, wordt dit een middag vol sportief hoogstaand entertainment.Mis deze kans niet om deel te nemen aan de climax van het EY NK Padel 2024. 

Zet je televisie op Ziggo Sport en geniet van de actie. Vandaag vieren we de sport, de spelers en misschien wel het begin van nieuwe kampioenschapstradities in Nederlandse padel.