2R-Sports Tennis Academy

Contactgegevens van 2R-Sports Tennis Academy

Over 2R-Sports Tennis Academy

2R-Sports Tennis Organisatie geeft tennislessen op meerdere tennisverenigingen. Wij adviseren en denken actief mee met de vereniging over een goed activiteitenschema voor de leden met als uiteindelijk doel, het stimuleren en promoten van de tennissport op uw vereniging. Tevens werken wij -indien gewenst- mee aan een verdere professionalisering. Daarnaast investeren als wij als tennisschool in de uitvoering. Wij organiseren bijvoorbeeld clinics voor de leden van vereniging, geven schooltennislessen en BSO-tennis, organiseren een vriendjes-vriendinnetjes dag etc. Meer informatie hierover vindt u hier.

Wij zetten ons daarnaast maatschappelijk in om de jeugd op een speelse manier te laten kennismaken met tennis. Dit doen wij onder andere door het organiseren van schooltennis projecten. Zeker nu kinderen eerder last hebben van overgewicht is bewegingsonderwijs als schooltennis sterk in opkomst.

Bij het geven van de reguliere tennislessen wordt op basis van speelstijl en niveau per persoon bepaald wat de beste aanpak is om het maximale qua tennis uit de persoon te halen. Door middel van technische, tactische, conditionele en mentale trainingen werken wij met aan de niveauverbetering. Persoonlijke aandacht en plezier in het spel zijn een belangrijk onderdeel van dit proces.

Ons doel is: tennis op een zo leuk en leerzaam mogelijke manier aan liefhebbers aanbieden. Wij richten ons zowel op recreanten als op prestatieve tennissers. Wij werken met spelers van jong tot oud op alle speelsterktes.

Naast tennislessen, organiseren wij ook (bedrijfs) tennisclinics, schooltennis, Tennis en Conditietraining, Tennistrainingen voor buitenschoolse opvang/naschoolse opvang (NSO-BSO), tennisevenementen en tennisreizen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder de menuopties aan de linkerkant van deze pagina.

Zoekt u inschrijfformulieren voor tennislessen op uw vereniging of tennishal? Navigeer dan boven aan deze pagina naar uw club of vereniging. Hier kunt u ook de lesindelingen vinden. Of zoekt uw vereniging een tennisschool met tennispassie? Klik dan hier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij streven ernaar dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt.

Volg 2R-Sports via Facebook en Twitter en ontvang alle recente nieuwsberichten!

Padellocaties 2R-Sports Tennis Academy

WhatsApp groepen