Jo Mullens Tennis,- en padeltraining

Padelschool
Rolduckerstraat 159
6461 VL Kerkrade
http://jomullens.nl
Logo Jo Mullens Tennis,- en padeltraining

Contactgegevens van Jo Mullens Tennis,- en padeltraining

Over Jo Mullens Tennis,- en padeltraining

Welkom bij Jo Mullens Tennis,- en padeltraining, jouw ultieme bestemming voor alles wat met padel te maken heeft! Gelegen in het hart van Kerkrade, bieden wij een state-of-the-art faciliteit, professionele training, en een bruisende gemeenschap voor padelliefhebbers van alle niveaus.

Training: Onze gecertificeerde coaches zijn gepassioneerd over padel en toegewijd aan het verbeteren van jouw vaardigheden, of je nu de basis leert of je spel naar een professioneel niveau tilt.

Topfaciliteiten: Geniet van toegang tot eersteklas padelbanen die zijn ontworpen om je spelervaring te optimaliseren, of je nu voor plezier speelt of je voorbereidt op competitie.

Levendige Gemeenschap: Sluit je aan bij een diverse en verwelkomende groep spelers. Onze evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten zijn de perfecte manier om nieuwe vrienden te maken en je passie voor padel te delen.

Of je nu nieuw bent in de sport of je padelspel wilt verfijnen, Jo Mullens Tennis,- en padeltraining biedt een warme en uitnodigende omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, plezier te hebben en deel uit te maken van onze groeiende padelfamilie.

Begin Jouw Padel Avontuur Vandaag!

Padellocaties Jo Mullens Tennis,- en padeltraining

WhatsApp groepen