Play Tennis en Padel

Padelschool
Zuiderbuurt 48
9203CX Drachten
Logo Play Tennis en Padel

Contactgegevens van Play Tennis en Padel

Over Play Tennis en Padel

Play Tennis en Padel is de Tennis en Padel school van Niels de Haan en Jort de Vries en beschikt over meerdere professionele en gecertificeerde tennisleraren.

Samen met Jacco Hanewald, Watze Boonstra, Gerard Zwart en Lyanne Gerdez geven ze les en faciliteren ze activiteiten voor leden van de tennisverenigingen DLTC Drachten, TCLauswolt, TCL Gorredijk en TC de Beampipers.

De doelstelling is om iedereen op zijn of haar eigen niveau leuke en uitdagende tennislessen te geven waar je beter van wordt. Goed voorbereide lessen en maatwerk advies tijdens de lessen is waar Play Tennis en Padel om bekend staat.

Door actief samen te werken met de verenigingen zorgen wij voor meer tennis in Nederland. Door middel van diverse ledenwerf acties laten we nieuwe mensen in aanraking komen met onze prachtige sport en uw vereniging.

In het behouden van uw leden is Play Tennis en Padel daarom een waardevolle partner. De trainer is per definitie de persoon die nieuwe leden en de vereniging met elkaar verbind.

Verder zetten wij, in samenwerking met de diverse commissies, een leuke en uitdagende activiteitenkalender op.

Daarnaast organiseren we jaarlijks diverse club overstijgende activiteiten om leden te binden. Denk hierbij aan, Trainingskampen, regio trainingen, thematrainingen en leuke uitjes.

Padellocaties Play Tennis en Padel