Tennis en padelschool Cynthia Dekker

Contactgegevens van Tennis en padelschool Cynthia Dekker

Over Tennis en padelschool Cynthia Dekker

Nog nooit eerder getennist en altijd al willen leren tennissen? Of heb je al eens getennist en je wilt de tennissport weer oppakken? Of nieuwsgierig of padel iets voor je is? Dat kan allemaal bij TCS. Onder leiding van een enthousiast team van gediplomeerde trainers (in samenwerking met TCD) kun je de basisbeginselen van de tennis- of padelsport leren of je techniek bijschaven. Er zijn verschillende vormen mogelijk, van privé les tot groepsles. Aan jou de keuze.

Er zijn lespakketten voor senioren en jeugd. Voor jeugd werken wij met unieke lespakketten: voor een vast bedrag per maand, krijgt je kind zomer en winter tennisles. Kijk hier voor meer informatie over de lestarieven.

Wil je weten of er nog ruimte is voor het volgen van lessen? Neem dan contact op met de trainer via tennisles@tcsprenkelaar.nl

Voor inschrijven voor lessen, klik je hier.

Proefles voor kinderen

Wil je je kind eerst laten kennismaken met tennis of padel? Dat kan altijd! Voor kinderen geldt dat zij 2x vrijblijvend een les mogen proberen. Voor een proefles, neem contact op met de trainer, via tennisles@tcsprenkelaar.nl.

Het team van Tennis en padelschool Cynthia Dekker

Padellocaties Tennis en padelschool Cynthia Dekker

WhatsApp groepen