Tennis-padel XXL

Padelschool
Van Brakellaan 184
6981 JN Doesburg
https://tennis-padelxxl.nl/
Logo Tennis-padel XXL

Contactgegevens van Tennis-padel XXL

Over Tennis-padel XXL

Welkom bij Tennis-padel XXL, jouw ultieme bestemming voor alles wat met padel te maken heeft! Gelegen in het hart van Doesburg, bieden wij een state-of-the-art faciliteit, professionele training, en een bruisende gemeenschap voor padelliefhebbers van alle niveaus.

Training: Onze gecertificeerde coaches zijn gepassioneerd over padel en toegewijd aan het verbeteren van jouw vaardigheden, of je nu de basis leert of je spel naar een professioneel niveau tilt.

Topfaciliteiten: Geniet van toegang tot eersteklas padelbanen die zijn ontworpen om je spelervaring te optimaliseren, of je nu voor plezier speelt of je voorbereidt op competitie.

Levendige Gemeenschap: Sluit je aan bij een diverse en verwelkomende groep spelers. Onze evenementen, toernooien en sociale bijeenkomsten zijn de perfecte manier om nieuwe vrienden te maken en je passie voor padel te delen.

Of je nu nieuw bent in de sport of je padelspel wilt verfijnen, Tennis-padel XXL biedt een warme en uitnodigende omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen, plezier te hebben en deel uit te maken van onze groeiende padelfamilie.

Begin Jouw Padel Avontuur Vandaag!

Padellocaties Tennis-padel XXL

WhatsApp groepen