Het gezelligste padel toernooi van Amsterdam voor de recreatieve padeller

32 teams, 64 deelnemers | Padel Dam, Amsterdam | zaterdag 23 september | 12:00-18:00 uur

PADEL UNITED OPEN is hét padel toernooi van Amsterdam voor de padel liefhebber. Ons padel toernooi staat in het teken van sportiviteit, beleving en competitie. PADEL UNITED OPEN is het toernooi om nieuwe padelpartners te ontmoeten, je padel skills te meten maar bovenal, voor een gezellige dag! 

 • Het winnende tweetal ontvangt beiden een padelracket twv €150, - 
 • De runners-up ontvangen beiden een tennis + padel exclusive waardebon t.w.v. €50,-

Opzet van het PADEL UNITED OPEN padeltoernooi

PADEL UNITED OPEN is een padeltoernooi gericht op de recreatieve padelspeler. Met recreatief wordt bedoeld gemiddeld tot semi-gevorderde padel spelers. 

PADEL UNITED OPEN vindt plaats op zaterdag 23 september van 12:00 tot ongeveer 18:00 uur. Aan het toernooi doen maximaal 32 teams mee. Spelers kunnen zich als koppel, per team (2 deelnemers) of individueel aanmelden, waarna ze door de toernooileiding in een team worden ingedeeld.

Meer dan een Padel Toernooi

Door ook mee te doen aan het PADEL UNITED OPEN padeltoernooi doe je dus niet alleen wat je leuk vindt: het spelen van padel, maar leer je tegelijkertijd andere padelspelers kennen, kun je aan je skills werken en maak je kans op toffe prijzen!

Waarom anderen meedoen aan PADEL UNITED OPEN

 • Minstens 4 wedstrijden om je skills te laten zien.
 • Uitgelegen kans om nieuwe padel partners te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.
 • Gratis premium lidmaatschap voor de padel community ter waarde van €60 per jaar.
 • Geniet van hapjes, drankjes en een gezellige afsluitende borrel.
 • Kans op win-acties en prijzen (SIUX padelrackets) voor de winnaars.
 • Blijvende herinnering met een aftermovie en individuele actiebeelden.
 • Een goedgevulde goodiebag en een verzorgd lunchpakket.
 • Draag bij aan het goede doel, want 10% van de opbrengst gaat naar ons partner Fonds Gehandicaptensport.
 • En vooral, ervaar een dag vol gezelligheid en positieve vibes.

Klaar voor om je padel skills naar een hoger niveau te tillen? 

Laat zien wat je in huis hebt tijdens PADEL UNITED OPEN en wie weet nemen jullie de padelrackets (t.w.v. €150,-) mee naar huis!

Meld je nu aan en maak kans op twee SIUX padelrackets t.w.v. €150,-

PADEL UNITED OPEN heeft capaciteit voor maar 32 teams en 64 deelnemers. Voorkom dat je er niet bij kan zijn en doe ook mee aan het gezelligste padeltoernooi van Amsterdam!

Deelnemers die zich als koppel aanmelden ontvangen 10% korting op de ticketprijs. 

Annuleer kosteloos > 10 dagen voor aanvang van het toernooi

Als deelnemer aan het padeltoernooi geniet je van flexibiliteit in geval van onvoorziene omstandigheden. Mochten je plannen wijzigen, dan kun je je deelname kosteloos annuleren tot 10 dagen voor aanvang van het toernooi.

Direct inschrijven

Veelgestelde vragen over het serveren in padel

De serveerder moet diagonaal serveren, de bal moet eerst in het eigen servicevak stuiten voordat het over het net gespeeld wordt, en in het diagonaal tegenovergestelde servicevak van de tegenstander landen.

Ja, in padel moet de service altijd onderhands worden uitgevoerd. De bal moet op of onder heuphoogte geraakt worden op het moment van serveren.

Ja, als de bal het net raakt en vervolgens in het correcte servicevak landt, wordt dit een 'let' genoemd en moet de service worden overgespeeld.

De server moet achter de basislijn staan, tussen het midden van de baan en de zijmuur. De ontvanger staat in het diagonaal tegenovergestelde servicevak.

Een speler krijgt twee pogingen om een geldige service uit te voeren. Als de eerste service fout is, krijgt de speler een tweede kans.

Ja, zolang je binnen de juiste grenzen van het servicevak blijft (achter de basislijn en tussen de middenlijn en de zijmuur), kun je vanuit elke positie serveren.

Als de servicebal direct uit het veld stuitert zonder de wanden te raken, is het een foutservice. De bal moet eerst in het servicevak landen.

Er is geen specifieke hoogtelimiet voor de balworp, maar de bal moet onderhands en op of onder heuphoogte geraakt worden bij het serveren.

Ja, bij het serveren in padel moet de bal eerst stuiten voordat je hem slaat.

Nee, in een dubbelspel serveert slechts één speler per team gedurende de gehele game. De servicebeurten wisselen per game tussen de teamleden.