FOYS Padel

Reserveringssysteem
Nieuwe Kalfjeslaan 21C
1182 AA Amstelveen
https://foyspadel.com/
Logo FOYS Padel

Contactgegevens FOYS Padel

Over FOYS Padel

FOYS Padel is een innovatief platform op maat voor allerlei padelorganisaties. We zorgen ervoor dat onze klanten beschikken over de meest geavanceerde technologie om hogere bezettingsgraden van de banen te behalen, beter inzicht te krijgen in spelersgegevens en dit te gebruiken om hun banen op de markt te positioneren.

Naast een uitgebreid reserveringssysteem bevat het platform ook functionaliteiten die een organisatie echt verder helpen. Denk aan event management, training planner, communicatiekanalen, financiële module, data-analyse, enquêtes, dynamische prijsstelling, kortingsregels, loyaliteitsprogramma's, lidmaatschappen en nog veel meer.

We ontlasten een hele organisatie met slimme verbindingen met boekhoudpakketten, betaalproviders, toegangsbeheersystemen en BI-tools.

Ben je geïnteresseerd in wat FOYS jouw club kan bieden? We zouden graag beter begrijpen wat jouw situatie en behoeften zijn, en onze oplossing demonstreren en showcases presenteren. Voel je vrij om een afspraak in te plannen!

Padellocaties FOYS Padel

21 locaties