Clubladder

Contactgegevens Clubladder

Over Clubladder

Clubladder: De actieve ladder competitie
Traditionele ladder systemen vereisen dat je andere leden uitnodigt om een wedstrijd te spelen. Een ander lid uitnodigen kan intimiderend zijn, vooral als je een nieuw lid bent. Als leden geen initiatief nemen, worden er geen wedstrijden gespeeld en stopt ladder activiteit.

Slim algoritme
Wat clubladder onderscheidt is hoe we leden automatisch om de 2 weken koppelen aan spelers van een vergelijkbaar niveau. Een slim algoritme bepaalt de beste matches op basis van beschikbaarheid en eerdere wedstrijdresultaten. Spelers kunnen gemakkelijk een ronde overslaan als ze op vakantie gaan, of vaker spelen als ze vrije tijd hebben. Zo krijgen we leden zover dat ze leuke wedstrijden spelen, en clubs dat ze hun nieuwe en bestaande leden met elkaar in contact brengen en aan zich binden.

Beter dan poultjes
Competitie systemen groeperen gewoonlijk 5 spelers in een poule om elke maand wedstrijden te spelen. Dit betekent dat alle spelers even vaak moeten spelen, en dat je een maand lang beperkt bent tot die spelers. Maar wat als ik minder of vaker wil spelen? En hoeveel maanden duurt het voor ik in het vak speel dat voor mij geschikt is? De actieve clubladder lost deze problemen op:

Elke speler kiest zijn eigen speelfrequentie, zoals één wedstrijd per week of één wedstrijd per twee weken.
Nieuwe spelers krijgen hogere uitdagingen zodat ze binnen een paar wedstrijden op het juiste niveau spelen.
Daardoor is clubladder ideaal voor beginners en gevorderden.
Beginnen is eenvoudig
Meld je club aan voor een gratis proefseizoen.
Wij maken je clubladder klaar met je clublogo.
Je ontvangt een e-mail met je eigen clubladder link en promotie-instructies voor e-mail, website en sociale media.
De eerste ronde begint als minimaal 6 spelers zich hebben ingeschreven, of op de datum van je voorkeur.
Elke ronde ontvang je een verslag per e-mail en een PDF met posters om in de club op te hangen.
Wij zorgen voor alles
Wij doen alles voor je, van het toewijzen van wedstrijden tot het beantwoorden van vragen van spelers als "Waarom sta ik op plaats #34?" of "Waarom speel ik deze ronde met John?" We verwijderen ook gebruikers die herhaaldelijk hun wedstrijden niet spelen, zodat andere spelers er geen last van hebben. Zo houden we deelnemers enthousiast en je clubladder bloeiend!