Passie voor Padel

Website
None passievoorpadel.nl
Logo Passie voor Padel

Contactgegevens Passie voor Padel

Over Passie voor Padel

Padel is een spectaculaire en dynamische sport voor iedereen!
Heb je het één keer gespeeld dan ben je waarschijnlijk verkocht, net als wij eind 2017.

Overzicht alle padelaccommodaties in Nederland
Passie voor Padel is begin 2018 opgestart, de tijd dat er nog twee bonden actief waren voor de padelsport, de officiële Nederlandse PadelBond (NPB) en de KNLTB. Destijds waren daardoor alle beschikbare padelbanen niet op 1 locatie op het internet te vinden en dus moeilijk te lokaliseren.
Wij hebben toen 1 algeheel overzicht van alle padelbanen gemaakt met bestaande banen en de banen die er bij zouden gaan komen, die maandelijks werd voorzien van updates.
Dit heeft uiteindelijk geleid tot de website Padelgids.nl, vanaf eind 2020.

Nieuwssite
De Passie voor Padel nieuws-website is actief geweest van begin 2018 tot eind 2021, om alle fans van deze sport te informeren over wat er speelt op het gebied van padel. Wij baseerden onze berichten op informatie die wij verzamelden van diverse sites, uit binnen- en buitenland.

Padelgids.nl
De gegevens met alle padelaccommodaties in Nederland zijn eind 2021 overgenomen op een nieuwe versie van Padelgids.nl, in een database-structuur via Ster Software, en vervolgens op dat platform bijgehouden.
Per 1 juli 2022 is Padelgids.nl overgenomen door Ster Software en wordt de site verder geprofessionaliseerd.

Gedrukte Padelgids
Vanuit Passie voor Padel is, als éénmalig bedoeld project, begin 2020 een gedrukte Padelgids uitgegeven om nieuwe en bestaande spelers te informeren over de sport.
Vanwege het grote succes is er begin 2021 toch nog een 2e en tevens laatste editie uitgegeven..