Peakz Padel Zwolle - IJsselhallen

Laatst geüpdate op 4 april 2024
27.201 keer bekeken sinds 29 april 2021

Over Peakz Padel Zwolle - IJsselhallen

Wanneer KOM JIJ
Padellen?

Je hebt er wel van gehoord, maar je hebt het nog nooit gedaan: padellen. Dat wordt dan hoog tijd, want het is superleuk en iedereen kan meedoen. Bij Peakz Padel - dé padelpionier in Nederland - boek je direct een baan of plan je een les. Je betaalt per keer, dus je zit niet vast aan een abonnement. Dat werkt dus net als het padelracket: No strings attached!

Banen overzicht

Faciliteiten op locatie

Online reserveren
Bar
Bar (beperkt open)
Betaald parkeren
Betaald parkeren langs de weg
Buiten terras
Gratis parkeren
Kantine
Kleedhokje
Kleedkamer + douches
Kluisjes
Snackbar

Activiteiten op locatie

Padel lessen
Bedrijfsuitjes
Competitie
Toernooien
Tossen

Een kijkje bij Peakz Padel Zwolle - IJsselhallen

Timeline


Er is een nieuw toernooi toegevoegd Open weekend toernooi Peakz Padel Zwolle INDOOR

17 november 2023 t/m 19 november 2023

EY NK padel 2023
EY NK padel 2023

Er is een nieuw toernooi toegevoegd EY NK padel 2023

18 maart 2023 t/m 26 maart 2023


Er is een nieuw toernooi toegevoegd Peakz Padel Zwolle P100 indoor

28 oktober 2022 t/m 30 oktober 2022

EY NK Padel 2021
EY NK Padel 2021

Er is een nieuw toernooi toegevoegd EY NK Padel 2021

6 maart 2022 t/m 13 maart 2022

Peakz Padel Politie
Peakz Padel Politie

Er is een nieuw toernooi toegevoegd Peakz Padel Politie

dinsdag 21 maart 2023


Er is een nieuwe locatie toegevoegd Peakz Padel Zwolle - IJsselhallen

In de buurt van Peakz Padel Zwolle - IJsselhallen

Padelgids in 4 stappen

Over Zwolle

Zwolle is een historische stad gelegen in de provincie Overijssel in het oosten van Nederland. Hier zijn enkele wetenswaardigheden over Zwolle:

  1. Geschiedenis: Zwolle werd voor het eerst genoemd in de 11e eeuw als een handelsplaats. In de Middeleeuwen groeide de stad uit tot een belangrijk handelscentrum.

  2. Architectuur: Zwolle heeft een rijke architectonische geschiedenis, met tal van historische gebouwen, waaronder de Onze Lieve Vrouwe Basiliek, de Grote Kerk en de Sassenpoort.

  3. Hanzestad: Zwolle was een belangrijke Hanzestad in de Middeleeuwen en speelde een cruciale rol in de handel tussen Noord-Duitsland en de Lage Landen.

  4. Economie: Tegenwoordig is Zwolle een belangrijk economisch centrum in het oosten van Nederland, met veel bedrijven en een bloeiende industrie.

  5. Onderwijs: Zwolle heeft een aantal hogescholen en een universiteit, waaronder Hogeschool Windesheim en de ArtEZ hogeschool voor de kunsten.

  6. Cultuur: Zwolle heeft een bruisende culturele scene, met veel festivals, musea en theaters, waaronder het Museum de Fundatie, Theater de Spiegel en het Zwolle Unlimited festival.

  7. Natuur: Zwolle ligt aan de rand van de Veluwe, een groot natuurgebied in het oosten van Nederland, en heeft ook veel parken en groene zones in de stad zelf.

  8. Sport: Zwolle heeft een aantal sportclubs en een groot sportcomplex genaamd het Landstede Sportcentrum, waar verschillende sportevenementen plaatsvinden. De lokale voetbalclub, PEC Zwolle, speelt in de Eredivisie.

  9. Bereikbaarheid: Zwolle is goed bereikbaar per trein, met directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leeuwarden en andere steden in Nederland.

  10. Inwoners: Zwolle heeft ongeveer 130.000 inwoners en wordt beschouwd als een van de meest leefbare steden in Nederland.