2
0
Sinds 6 oktober 2021 15:05

Adidas Faster Control Green Padel Racket

€6450
Verzenden

Adidas Faster Control Green Padel Racket


Ontdek de Adidas Faster Control, een hoogwaardig padelracket dat dit seizoen zijn intrede maakt met een onberispelijk ontwerp voor spelers die vooruit willen. Dit veelzijdige racket biedt een perfecte balans tussen kracht en controle, dankzij het druppelvormige ontwerp dat uitstekende hanteerbaarheid en comfort biedt bij elke slag.

Het is speciaal ontworpen voor gemiddelde spelers die hun speelstijl willen verfijnen en naar het volgende niveau willen gaan. Met een gemiddelde balans en een laag gewicht is dit padelracket uiterst handelbaar, resistent en duurzaam.

De toegepaste STRUCTURAL REINFORCEMENT-technologie versterkt de structuur en verhoogt de slijtvastheid, terwijl de SMART HOLES LINEAR-technologie de duurzaamheid van het racket verbetert. Bovendien bevorderen de in groepen van drie geplaatste gaten de effecten op de bal, waardoor je spel naar een hoger niveau getild wordt.

Met een brede sweet spot optimaliseert dit racket je opnamen en biedt het uitstekende controle en kracht bij elke slag. Ontdek de Adidas Faster Control en til je padelspel naar nieuwe hoogten.


 Keuze racket

Bij bestelpadel.nl vind je Padel rackets voor zowel volwassenen als kinderen, voor beginnende en gevorderde padel spelers. Een beginnende speler kan beter uit de voeten met een lichtgewicht racket met een ronde vorm, voor veel controle bij de slagen. Ben je meer gevorderd? Kies dan voor een druppel/diamant vormig racket voor meer power en precisie.

Meer weten over de juiste keuze Padel Racket?